fredag den 18. december 2009

De sidste par julekort

Jeg må hellere få vist de sidste par julekort jeg nåede inden jul. Papiret er fra S.E.I.'s juleserie "Christmas Mint" og blomsten er lavet med tre størrelser daisies fra EK Succes og har lige fået et enkelt stykke bling i midten. Bladene er rock fern fra Leone Em.

HVis du underer dig over det lille stykke grønt der lige som ikke sidder helt lige oppe for oven, så er det fordi kortet rent faktisk er en lomme, og det grønne er kortet indeni der lige titer ud. På det er monteret cirkel og scalloped cirkel (2" og 1 3/4" ) hvorpå jeg har sat et "glædelig jul". I selve lommen er lavet en halv cirkel for oven så kortet kan glide på plads selv om cirklen er monteret på det.
Blomsten har fået et lille knæk på langs af hver enkelt kronblad for at give det karakter. Læg den udstansede blomst på et underlag og brug en DEET; læg den lange syl på langs af kronbladet og træk den væk fra blomsten mens du presser lidt ned i underlaget - og vupti er der et knæk.


Det næste kort er et lommekort, arbejdsbeskrivelse kan findes flere steder på nettet, blandt andet på scrapsisters.dk. Det specielle ved dette kort er blomsterne, her har jeg nemlig brugt de lækre nye stansejern fra Nellie Snellen til først at udstanse blomsten og derefter lave de embossede riller. Også stansejernet til støvdragere er fra nellie snellen. Blomsten er afsluttet med en lille knap monteret med scrappers flosh.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...