tirsdag den 1. februar 2011

Varm Embossing

I dag og en gang senere på ugen vil jeg gerne vise et par forskellige måder at bruge embossing på, forskellige teknikker. I denne omgang bliver det varm embossing med de fantastiske "omvendte stempler" fra Hero Arts. Med omvendte mener jeg at det er områderne udenom motivet der bliver stemplet og selve motivet står tilbage.
Jeg lavede først dette kort, hvor den orange farve har overvægt. Kortet er hvidt, så et sødt stykke baggrundspapir med mønstre i orange og grøn. Jeg har så stemplet motivet på et stykke akvarelpapir med embossing sværte og drysset med klar embossing pulver. så en tur med varmepistolen og vupti er motivet klar. Næste punkt på programmet var så at skabe farve kontrasten; her brugte jeg en distress ink og et applikator værktøj og kørte i cirkler hen over motivet. Derved fik jeg farvet alle de dele der ikke var dækket af embossing.
Motivet blev så monteret på orange karton og kortet blev afsluttet med matchende bånd og en stemplet hilsen. Den sidste igen rammet ind af orange og monteret med 3d puder.
Jeg tænkte så at det måske lige var orange nok så succesen blev gentaget med grønne sværtede kanter, grønt underlag til motivet og grøn stemplet tekst.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...