søndag den 3. november 2013

Julekortkursus hos Scrapsisters 2013

Inde på Scrapsisters' forum er der for tredje år i træk julekortskursus.
Det startede for et par uger siden og alle kortene/instruktionerne er lagt ud nu - men man kan sagtens nå at melde sig til endnu, for kurset bliver liggende derinde.
Det koster 59 kr. at deltage og ud af dem går 10 kr. direkte til Børns Vilkår.
http://scrapsisters.dk/shop/online-kurser/julekortkursus-2013.htm
Der er billeder og instruktioner til 15 vidt forskellige kort i stilarter der spænder lige fra CAS (Clean&Simple), over klassiske kort i vintagestil og til virkelig artsy kort med mixed media teknikker. Jeg synes virkelig de alle har overgået sig selv i år med masser gode idéer og rigtig fine vejledninger.

Jeg har foreløbig fået lavet et par kort ud fra den instruktion Karina Beck - som jeg jo også er så heldig at have med i mit eget designteam her i Hobbyboden - har lavet.


Snefnugget er et Tim Holtz stempel og jeg har stemplet med Archival Ink i farven Red Geranium.
Den udskårne kane er fra Marianne Design.
Tekststemplet er et af mine egne designs, som desværre er udsolgt lige nu... Jeg når nok ikke at få produceret flere inden jul  -  men det kan jo også være dejligt at have noget at glæde sig til til næste år. Jeg har stemplet teksten med sort Staz-on sværte på Vellum.


2 kommentarer:

  1. Et par fine enkle kort, og det er bare en fed effekt med det vellum ovenpå det andet stempel også. Skal også igang igen med lidt flere af dem håber jeg.

    SvarSlet
  2. Dine kort er så flotte. Det ser rigtig godt ud med Tim Holtz stjernen.
    God søndag aften.

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...