torsdag den 2. januar 2014

Så er der snart CHA Messe i USA - Og en lille konkurrence

Så er der kun en lille uges tid til jeg drager afsted mod det der betegnes som verdens største messe inden for det kreative - og især inden for kort & scrapbooking verdenen, nemlig det store CHA Mega Show (det var det de kaldte Winter Show'et førhen) i Anaheim lige syd for Los Angeles, Californien.CHA står for "Craft & Hobby Association" og det er en verdensomspændende brancheforening (med base i USA) for hobbyproducenter/-designere/-forhandlere osv. De arrangerer så de her store og vidtberømte shows, hvor producenterne/grossisterne/designerne viser produktnyhederne frem - først og fremmest for detailhandlerne (det er en lukket messe som "almindelige dødelige" ikke har adgang til), og hvor man kan se hvilke produktnyheder man har at glæde sig til i løbet af foråret og sommeren.
Der ligger allerede nu rigtig mange sneak peeks (smugkig) rundt om på nettet, og her kan du finde et godt samlet overblik: http://www.scrapbookupdate.com/cha-mega-show-2014-sneak-peeks/

Jeg har været af sted to gange tidligere, i 2011 og i 2013 - så jeg ved lidt om hvad jeg går ind til.
Og alligevel bliver det sikkert totalt overvældende med alle de nye varer og idéer fra verdens førende producenter, designere og forhandlere.


Det er min plan at blogge så meget som muligt derovre fra - så meget jeg nu orker efter de lange dage med workshops og messe - men jeg skal nok dele en masse indtryk med jer her på bloggen.

Konkurrence:

Jeg har desuden planer om at medbringe en lille souvenir eller to fra messen  -  og dem vil jeg trække lod om blandt alle der kommenterer dette indlæg og komme med forslag til hvad de håber at komme til at se i butikken i den kommende tid af alle produktnyhederne derovrefra.
Så bare fyr løs - så vil jeg bruge jeres forslag som inspiration, når der skal handles ind på messen!

83 kommentarer:

 1. Rigtig god tur Gitte. Synes helt sikkert du skal kigge efter nye dylusions produkter :)

  SvarSlet
 2. Rigtig god tur, glæder mig til opdateringer og er slet ikke misundelig. ;-)
  Kh Tina

  SvarSlet
 3. Hav en dejlig tur. Jeg ville elske at få Elles Studio woodveneers, stamps og calendar kit hjem, det er godt nok lækre produkter at se på. Wauw!

  SvarSlet
 4. Ja, rigtig god tur, Gitte. Bare det var mig.
  Ting til project Life, pynt ting, lækker stecils.

  SvarSlet
 5. Alle Tim Holtz nyheder vil jeg gerne du bestiller derovre. Rigtig god tur til "paradis"

  SvarSlet
 6. Rigtig god tur, Gitte.
  Nye pyntedimser - måske lavet af nye materialer vi ikke har set før, og så papirserier vi normalt ikke ser på disse breddegrader.
  Og så vil jeg da gerne se endnu et foto af dig og Tim. Det er da lidt fedt.....

  SvarSlet
 7. Hav en super tur og bliv fyldt op med masser af gode ideer. Vil gerne se lækre nye dies og flotte stamps - gerne nye til dreng, gerne noget vi ikke har set før. Ser frem til at følge din blogging

  SvarSlet
 8. Rigtig god tur. Ønsker med hjem er ALT ;) men det går nok ikke, men dylusion, dies og stempler er på min hitliste

  SvarSlet
 9. God tur - bare det var mig! Dies, embossing folders og gerne vintagestempler fra f.eks Kaisercraft.

  SvarSlet
 10. God tur. Er meget misundelig

  SvarSlet
 11. God tur Gitte, jeg ønsker mig masser af dies, og der er en jeg meget gerne ville have det er: Cheery Lynn B 193 en hummingbird. men ellers er jeg bare spændt på hvad du bringer hjem til lille Danmark. knus morkaren.

  SvarSlet
 12. Ønsker dig en rigtig god tur og glæder mig til at se hvad der kommer af nye stempler og papirer

  Knus, Lissy

  SvarSlet
 13. Lyder da spændende med en tur til CHA - Nye TH produkter er altid spændende. Derudover synes jeg det kunne være spændende med nye farver og farvesammensætninger.
  Materiale til nogle nye teknikker ville være spændende at se i din butik, Die`s, stensils og stempler er også altid værd at kigge på.
  Rigtig god tur - glæder mig til at se hvad der kommer med hjem.

  SvarSlet
 14. Rigtig god tur. Jeg glæder mig til at se, hvad du bringer hjem af gode trends, ideer og overraskelser :-) Er du sikker på, at der ikke lige er en plads i din kuffert til mig?

  SvarSlet
 15. Whau - sikke et mekka at få lov at boltre sig i! Glæder mig til at se stemningsbilleder derfra :o).
  Jeg er helt vild med 'alle' stempler, der har matchende dies. Kunne især godt tænke mig nogle smukke fjer-stempler, hvortil der også kunne skaffes matchende dies.
  Desuden tekststempler, hvor teksten er sat grafisk flot op og nærmest virker som en firkant eller et rektangel i sig selv.
  Og så vil jeg bare ønske dig en fantastisk god tur.
  Kh. Anette

  SvarSlet
 16. Sidder slet ikke her og er grøn af misundelse og med et ønske om "bare-det-var-mig-der-skulle-af-sted".
  Håber du får en super fed tur og får en masse inspiration med hjem.

  For min skyld måtte du gerne se nærmere på produkterne fra Paper Smooches, stempler med matchende dies, mærker som Mama Elephant, Miss Fancy Pants & Gorjuss stempler... Der er så rigtig mange lækre ting at det er svært at vælge.

  Håber du får en fantastisk tur, og glæder mig til og se stemnings billeder, og hører om din tur Gitte.

  KH. Ria-K.

  SvarSlet
 17. Åh ja hvad ville man have herhjemme den var svær vil jo have det hele.•*¨*•♫*♥♥♥
  Men dias fra TH og hvad han ellers har .

  SvarSlet
 18. Rigtig god tur - herligt at du skal derover igen. :)
  Jeg er stort set gået helt over til udelukkende at lave project life - og jeg elsker det projekt. Har næsten fuldført hele 2013 - mangler kun 3 uger i det album.
  Så ønsket herfra er, at se mere til forskellige project life materialer. :)

  SvarSlet
 19. Rigtig god tur og pas godt på dig selv (og visakortet) :-)
  Mit største ønske er stadig at kunne købe en stor rulletaske som IKKE er sort. Jeg hader sort...og det er derfor jeg endnu ikke har investeret i sådan en. Tænk at rulle rundt med en fed taske i en flot klar farve, pink, lyserød, melon, turkis, blå eller ? :-)))))

  SvarSlet
 20. Rigtig god tur! Jeg er slet ikke misundeligt. :-). Spændt på, om du finder nogle rigtig spændende dies - især nogle, som er små nok til at kunne bruges på kort. Og TM frigiver sikkert en masse spændende ting! :-). Glæder mig til at se, hvad du får bestilt hjem :-).

  SvarSlet
 21. NØØØØØJ hvor er jeg bare DØD MISUNDELIG og indrømmer det gerne ha ha, men håber alligevel, at du får en super fed tur derover.
  Jeg kunne godt tænke mig at se mere til at lave altered art med og selvfølgelig alt det nye fra Tim Holst og også meget gerne det sidste nye fra G 45, som bare er super fedt. Og som altid fede dies, embossinfoldere i A4, 8x8 og 6x6, og stempler der passer med diesene, især gode tekster. Men ellers hvis der er noget helt nyt ude, som du ved, vi bare ikke kan lever foruden, er det jo altid super spændende he he.
  Men ellers hav en rigtig god tur og jeg glæder mig helt vildt til at se, hvad du kommer hjem med.

  SvarSlet
 22. Rigtig god tur, bare det var mig. Jeg håber at der kommer en tusch der kan skrive Hvidt på farver, jeg har ikke kunne finde en god en. Flere dies med der kan lave æsker. Og så selvfølgelig papir med brunt som hovedefarve blandet med blå, lyserød, grøn også det er så smukt

  SvarSlet
 23. Godt Nytår og rigtig god tur Gitte.
  Jeg glæder mig til at se, hvad du får hjem fra Studio Calico. Er SÅ vilde med deres træpynt fra i år. Papir i brune nuancer, står der i indlægget over mig. Nemlig det er så smukt. Nye farver i Distress Ink Pad og dertilhørende Distress Markers....

  SvarSlet
 24. Jeg håber at du får en fantastisk tur. Jeg er altid glad for at se nye TH-dies. :-)

  SvarSlet
 25. Hvor lyder det bare til at være en dejlig tur - jeg håber det bliver godt og du kommer hjem med en masse spændende til os :-)

  SvarSlet
 26. Godt Nytår, med ønsket om endnu et fantastisk år, i vores elskede hobby verden. Håber du kommer hjem med nye ideer, ny inspiration, nye ting der bare skal prøves. Jeg søger: Nye dies, en hestesko (die el. stempel til kort). T.H. tingel tangel, til et album. Mere maskulint pynt og gerne nyt opbevaring af dies, embossing folders, og stempel puder. Næsten lige meget hvad du bringer med hjem, så er jeg helt sikker på at vi kaster os over det, før du får det på hylderne :-) Rigtig god tur.

  SvarSlet
 27. Hej. Udover Alt fra Tim Holtz og Dyan Reavely, så har jeg via dit link lige opdaget paper house. Det er noget sjovt papir de har med nærmest foto på. Har lige forelsket mig i den der hedder country pad, men det er så vist ikke en nyhed.... Derudover synes jeg helt klart du skal holde øje med nye teknikker eller trends. God tur!

  SvarSlet
 28. Rigtig god tur og nyd det også for mig,
  glæder mig til at se hvad der kommer af nyt fra tim holtz og marianne decin , og hvad der kommer af tekst stempler og til pl
  ja det må være et stort ud bud og ret over vældende
  knus lea

  SvarSlet
 29. Jeg håber på, at der kommer et betydeligt større udvalg af clearstamp sæt med tilhørende dies. Og så vil det være interessant at se om PL bølgen stadig vil leve videre i 2014 blandt producenterne.

  SvarSlet
 30. God tur! :) Jeg ville elske flere af Tim Holtz' stamps med blue print. Jeg er helt forelsket i dem!

  SvarSlet
 31. Rigtig god tur :)
  Jeg ville da blive ellevild, hvis du finder spændene pyntedims, lækre glimmerprodukter, fede papirserier til herrer - og lækre dies/stempelsæt :)

  SvarSlet
 32. Ih må du have en fantastisk tur! Nyt lækkert papir, gerne grafisk og med stærkefarver :-) glimmer dims, smart opbevaring og stempler er altid velkomne.

  SvarSlet
 33. Hej Giite. Håber min kommentar nu forbliver på siden, den jeg lavede tidligere er forsvundet. Jeg håber du får en dejlig tur, og kunne godt tænke mig at se hvad der er af nyt indenfor området 'dimser' til at genbruge materialer.

  SvarSlet
 34. Jeg kunne ønske mig papir og pynt i lyse, klar farver. Måske kunne det nye firma Chickaniddy Crafts være værd at kigge på, deres Date Night serie med enamel hjerter og alfabeter synes jeg er fin og anvendelig. Studio Calico Essentials i forskellige materialer, gerne alfabetark og geotags ville være lækre at få til DK. - Og så vil en lækker rejseserie i lyse, klare farver altid være et hit hos mig.

  I ønskes en rigtig god tur, jeg glæder mig rigtig meget til at se hvad i får hjem af lækkerier til butikken.

  SvarSlet
 35. Det lyder så spændende Gitte. Det gad jeg godt opleve engang. Her er min Brainstorm på ønsker ; ) :
  Flair/ Badges
  Farvet vellum
  Stempler fra Technique Tuesday, især Ali Edwards sammenhængende tekster
  Dylusion stempler osv osv osv.
  Dina Wakley stempler ; )
  Stempler incl. dies.
  Grafiske stempler, trekanter, chewron, cirkler mv.
  Grafiske stencils, - do-
  Grafiske paper pads 6x6
  ... nå ja du spurgte selv ; )
  Rigtig god tur. Jeg glæder mig til at høre om alle de spændende kurser, du har været på og se eksempler på det!

  SvarSlet
 36. Sikke en oplevelse - måske det er meget godt, at det er lukket land, så alle vi "almindelige dødelige" ikke går og savler over alt det nye, selvom det kunne være fedt at prøve at opleve paradiset mod vest :)

  Jeg glæder mig til at se det nye fra Echo Park og lignende serier i de skønne farver, pynt i træfarver og så ellers alt det, man slet ikke kan forestile sig ;)

  Rigtig god tur - glæder mig til at se og høre mere derovrefra

  SvarSlet
 37. Rigtig god tur ;)

  Jeg glæder mig til at se farverige papirer..

  Og gerne nye ting fra hero arts, lawn fawn og lign. mærker.. Dies og stempler osv ;)

  SvarSlet
 38. Rigtig god tur :-)
  Jeg er ikke spor misundelig :-)

  Jeg ønsker at du tager Cosmo Crickit Vellumptuous hjem....den er bare så fin!!!
  Knus,
  Marianne
  (aka Motto)

  SvarSlet
 39. Godt nytår herfra, og rigtig god tur :-), er ikke misundelig, - jeg ønsker mig en masse ting til drenge og mandekort, da jeg syntes det kan være et problem at finde gode emner.
  Glæder mig til at følge din tur, og se hvad du kommer hjem med.
  Knus Annelise, Skive.

  SvarSlet
 40. God tur!
  Du må sørme gerne have de nye tim Holtz stencils med hjem! Hold nu snøvs de er fede!!!! Og så kan jeg jo altid bruge Heidi Swapp mist - Så hvis der er nye farver ville det også være fedt at få til DK!

  SvarSlet
 41. Håber du får en uforglemmelig og spændende tur med masser af oplevelser. Vil glæde mig over bl.a. Nye dies og stempler - gerne fra TH ;) Alt det vi ikke viste vi ikke kunne leve uden har også interesse :) pas godt på dig, over there, Gitte.

  SvarSlet
 42. God tur!!! Man kan vel aldrig få nok af TH produkter..................

  SvarSlet
 43. Rigtig god tur. Glæder mig til at se hvad du får hjem til butikken af nye goodies.
  Jeg kunne godt tænke mig drenge/herre ting som dies, stempler, papir, pynt mm.
  Desuden er Tim Holtz altid et must. Og så er jeg specielt interesseret i dies, embossing folders og masker.

  SvarSlet
 44. Rigtig god tur, håber du kommer hjem med mange gode varer. Jeg vil meget gerne have flere af cottage cutz dies og så er der Lattered Lace dies de er så smukke :-)
  Mvh
  Tina Larsen, Vejle

  SvarSlet
 45. Godt nytår Gitte. Rigtig god tur. Jeg kunne godt tænke mig noget yupo papir.
  Spectrum Noir Alcohol Pens.
  Inkssentials mini mister spray flasker fra Ranger.
  Tim Holtz Adirondack color wash dye.

  SvarSlet
 46. Rigtig god tur, Gitte. Tænk at få sådan en forlænget weekend i hobby-himlen...!
  Jeg kunne virkelig godt tænke mig nogle Art Impressions stempler. Især Golden Oldies, men også "Front and Back" og de nye "Shake your booty" ser sjove ud.
  Dies er altid "gode at have" haha
  Halloween er lige mig! Men det skal være "den mørke side" ikke den tuttenuttede.
  G45 har efter min mening næsten altid nogle fantastiske papirserier.
  - og så er der alt det andet, som jeg slet ikke var klar over, jeg lige stod og manglede og ikke kunne leve uden :D
  Pas på dig selv :)

  SvarSlet
 47. Det lyder som en rigtig spændende men også travl tid, du skal tilbringe på CHA 2014. Jeg har kigget mig lidt omkring og selvfølgelig har jeg fundet meget, der kan tilføjes en ønskeliste. Her er noget af det:
  Tim Holtz:
  -Layering Stencils;
  -Jumbo Tattered florals;
  -Bigz Garden Greens;
  -Spring Greenery Strip
  Memory Box Dies
  Basic Grey 12x12 Letter Stickers
  Dies med tekst
  Stamp+Die Sets
  og selvfølgelig nogle lækre Paper Pads
  Ønsker dig en god tur med masser af kreativitet og inspiration, du kan tage med hjem til os.

  SvarSlet
 48. God tur...vi er da slet ikke misundelig :)
  Jeg er til Tim Holtz - syntes det er lækre ting, men mangler også noget seriøst opbevaring til papir og selv det ikke lige er stedet så er danske citat stempler lidt svære at få fat på..hvis det skal være mere end en linje.

  SvarSlet
 49. Hej Gitte, rigtig god tur, det bliver hårdt at vælge fra.... Jeg kunne ønske mig.. Lawn Fawn stempler og dies... du ved jeg har skrevet til dig om dem... punche / dies med passende stempler, det ville også være dejligt med stempler med seniorer..mænd/ kvinder der ikke ser underlige ud. God tur og kom godt og glad hjem igen. Hilsen Lillian

  SvarSlet
 50. Rigtig god tur - jeg vil glæde mig rigtig meget til at læse dine opdateringer fra turen.
  Jeg håber du kommer hjem med nye ideer til at lave æsker og mini album - og at du efterfølgende vil afholde kurser i det. Det er så skønt at være på kursus hos dig.
  Ellers vil jeg glæde mig til at se de nye ting jeg ikke ved jeg mangler.
  Hilsen Anne - Skanderborg

  SvarSlet
 51. Rigtig god tur Gitte :-) Jeg er mega misundelig...så jeg glæder mig til at læse dine indlæg her på bloggen :-) Kig endelig efter nyheder fra Silhouette og efter glitterpapir...som IKKE drysser og som er til at skære med Silhouetten....jeg mangler MEGET!!! :-) Og så vil de her enamel dots også være et hit...i det hele taget pynt til at pryde på mine kort og æsker :-) Kram og lykke på rejsen <3

  SvarSlet
 52. Øj, sikke en fed tur du skal på...rigtig god fornøjelse!! Jeg håber du kommer hjem med nye stempler og dertil hørende dies fra Just Rite, Nye former for pynt med glitter på, opbevaring til dies som er til at medbringe i en scraptrolly, generelt opbevaring til sværter, papir og gerne totes i mindre størrelser.

  SvarSlet
 53. Er slet ikke misundelig, det må være SÅ fed en oplevelse...
  Uhhh... Nye spændene ting til silhouetten, eller noget nyt spændene til Project Life kunne være fantastisk :)

  Håber du nyder turen i fulde drag, vil glæde mig til at se hvad du blogger derfra ;)

  SvarSlet
 54. God tur lige om lidt... Lyder spændende. Jeg kunne tænke mig at se følgende i din butik:
  Stempler fra The Alley Way
  Stempler fa Technique Tuesday
  Dies - dies - dies
  6x6 paper pads
  Stencils

  SvarSlet
 55. God tur. Du må meget gerne tage alt det nye fra TH og Dylusion med hjem :-)

  SvarSlet
 56. Rigtig god tur. Håber du finder clear stamps med citater og små vers der siger lidt om livet vi lever, stempler der kan sammensætter til små historier.

  SvarSlet
 57. Rigtig god tur Gitte.
  Der må meget gerne komme noget spændende nyt til Silhouette cameoen. Og ellers en masse bryllupsting, da jeg er kommet i bryllups-mode....

  SvarSlet
 58. Hej Gitte
  Det kunne være sjovt med nogle Thinlits Card Die´s :O)

  SvarSlet
 59. Rigtig god tur Gitte!
  Noget du helt klart må have med hjem i butikken (og som Karina må have glemt på sin liste) er Dreamweaver Embossing Paste.

  SvarSlet
  Svar
  1. Dreamweaver Embossing Paste har jeg faktisk haft længe (i hvert fald i basisfarverne sort, hvid, klar osv.) - det ligger bare ikke på nettet.
   Jeg skal nok få dem lagt ind ved lejlighed - og tjekker på CHA om de har fået noget nyt spændende at supplere med :-D

   Slet
 60. Rigtig god tur, bare det var mig.
  Jeg syntes noget praktisk opbevaring til Project Life kort, så man har god overblik :-)

  SvarSlet
 61. Spændende tur.
  Det jeg kunne tænke mig at se i DK er to ting.
  Den ene er den lille printer fra ZINK happy og tilbehør.
  Den anden er Bag in Bag tasken, der har et hav af anvendelses muligheder.
  ;-)

  SvarSlet
 62. Rigtig god tur.
  Jeg savner stamp sets med træer/blomster/blade = natur. Stampin' Up havde på et tidspunkt et sæt "a lovely set of trees". Der er vist ikke DK forhandlere med Stampin' Up.
  Stempler i stil med La Blanche.

  SvarSlet
 63. jeg håber på noget pynt vi måske ikke har set i dk endnu... og træting..hmm.. og hele messen sikkert.. rigtig rigtig god tur.. hyg dig og nyd det..

  SvarSlet
 64. Ja, glemte lige at stampin' Up har nogle kønne sæt af stempler og punches, som passer sammen...

  SvarSlet
 65. Hvor spændende; rigtig god tur, Gitte !!
  Et stort ønske i butikken: 3-D ark (ikke bamser og andre "pyssenyssede" ting), til at lave 'Turn-around' kort.
  Sjove/brugbare lyde/små melodi-stumper til at sætte ind i eks. fest-kort.
  Små stykker elastisk 'ståltråd' (efterspurgt hos dig for flere år siden, hvor du mente at have haft dem i butikken engang) til at sætte ind i kort,- så man kan lave 'pop-up' kort (med ting der springer ud når man åbner kortet).

  SvarSlet
 66. Rigtig god tur. Det har jo ikke meget med kort at gøre, men hvem ved måske noget mini kan snige sig ind! Hilsen Lene Jørgensen Odder

  SvarSlet
 67. God tur!! Jeg kunne rigtigt godt tænke mig noget til Art Journal, fx Faber Castell Pitt big markers..........og også alle stencils fra Tim Holtz ;)

  SvarSlet
 68. God tur og glæder mig til at se hvad du har med hjem. Jeg kunne ønske mig flere slags blomster og bånd til at pynte mine kort med og en masse forskellige slags bling der passer til Spellbinders dies. Knus Helene.

  SvarSlet
 69. Jeg glæder mig til at se, hvad du oplever derover, det må være så spændende! Noget jeg kunne tænke mig at se nærmere på er tekststempler fra Papertrey Ink, de har så mange elegante stempler!

  SvarSlet
 70. Jeg er helt vild med Tim Holtz produkter. været inde og se på Tim Holtz Stamper's Anonymous Stamps, Men ellers hvad han dukker op med af spændende ting.

  SvarSlet
 71. Det lyder som en spændende tur. Jeg er Silhuette fan, så nye produkter derfa vil være velkomne. Også papirtyper som vi ikke ellers ser her i DK. Hilsen fra Ulla i Humlebæk

  SvarSlet
 72. Hej og godt nytår. Jeg ville elske nogle flere ting fra Elles Studio samt ting til Project Life. God tur derover.

  SvarSlet
 73. Så lige disse nyheder fra Pink Paislee - uha - især pynten :)
  http://www.pinkpaislee.com/?p=36374

  SvarSlet
 74. I må have en helt forrygende fed tur. Bare det var mig.
  Jeg kunne godt tænke mig at du tog papirserien fra Echo Park med hjem der hedder "Thats my boy" og så alle de nye dies fra Timse manden.

  SvarSlet
 75. Ups...Jeg faldt lige over Glitz´s nye "Carpe Diem"...Den serie er da bare for lækker :-)

  SvarSlet
 76. Helt klart Mini Stencils fra Heidi Swapp - de kan både bruges til hjemmelavede kort til PL, til fronten på et kort og bare som stencil på et LO.
  Rigtig god fornøjelse derovre :)
  Mange hilsner fra Tina M.

  SvarSlet
 77. Du må meget gerne tage Envelope Punch Board med hjem. Så er jeg den første tik at bestille det:)
  Hilsen hende på motorcyklen i sommer

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har haft Envelope Punch Board siden engang i foråret
   http://hobbyboden.dk/shop/wrmk-envelope-punch-20541p.html

   Slet
 78. Jeg er spændt på hvad du får hjem af Lawn Fawn :-)

  SvarSlet
 79. Helt sikkert håber jeg at du den nye serie fra Echo Park med hjem, "That´s my boy" :) Og fedt hvis du tager den med til Scrap i det jyske så jeg kan købe hele kittet :)

  SvarSlet
 80. Ohhhhhh... den havde jeg helt glemt, tak for reminderen ;-) Jamen, det er da slet ingen tvivl om, nemlig alle de nye lækre dies fra Tim Holtz ;-)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...