tirsdag den 14. januar 2014

CHA Mega Show - det lakker mod enden...

Hvis mine fødder kunne tale, så er jeg ret sikker på at de ville sige "Avs" - for jeg har stort set ikke siddet ned hele dagen fra kl. 9.30 hvor det Hero Arts kursus, jeg deltog på, sluttede - og frem til lidt før klokken 17, hvor jeg var ude igen. Der var desværre ikke mere batteri i min skridttæller, så jeg aner ikke hvor langt jeg faktisk har travet rundt de seneste dage.

Her er en af de lidt mere specielle stande jeg kom forbi, hvor der var et ret så farvestrålende juletræ.Hero Arts kurset var heldigvis rigtig godt - vi lavede fem forskellige kort - og selvom det ikke lige var min smag det hele, så var der nogle gode idéer at tage med hjem.

Jeg fik en sludder med kanondygtige Wendy Vecchi, som jeg personligt mener er lidt overset af mange - for hun er saftsuseme dygtig og har en totalt fed stil (http://studio490art.blogspot.com).
Hun har lige fået udgivet seks nye farver i Archival Inks serien, og hun viste mig en spændende teknik til hvordan man kunne lave spændende baggrunde med refill'erne til stempelsværterne.

Den nye designer for Ranger - Dina Wakley - viste også fede teknikker frem - med gesso, maling og stencils/masks.


Og så får I ellers bare lidt stemningsbilleder fra dagen...Desværre er det sidste dag i morgen - så der gælder det om lige at få suget det sidste til sig!

9 kommentarer:

 1. Wau. Du får godt en oplevelse.
  Tak for kigget.

  SvarSlet
 2. Tusind tak for en fantastisk tur sammen med dig her på messen. Godt det snart er slut, da jeg er ved at løbe tør for håndklæder til at suge alt det savl, der løber her hver gang du viser mere ha ha ha ha, men for pokker, det bli´r godt nok spændende at se, hvad vi så får lov til at se i virkeligheden i lille Danmark bagefter.
  Nyd ny bare den sidste dag fuldt ud, med hvad DU synes er fedt at se .

  SvarSlet
 3. tak for din tur rundt - super spændende at se. Glæder mig rigtig meget til at se noget af det og ikke mindst se mere til teknikkerne.... God fornøjelse resten af tiden.

  SvarSlet
 4. Tak for dine hyggelige opdateringer. Det er spændende at følge med fra sidelinjen

  SvarSlet
 5. tak for dine fine opdateringer. Det lyder til at have været en fantastisk tur.

  SvarSlet
 6. Tak fordi vi må se med! Det lyder så spændende!
  Håber at du har snoldet lidt hos Dina ; ) !

  SvarSlet
 7. Hvor ser det bare godt ud og hvor er vi mange her hjemme der er vildt misundelige. Nyd turen.

  SvarSlet
 8. Åhh.. Dåne! Hvor ser det bare spændende ud alt sammen. Et kæmpe kreativt slaraffenland!
  Mange hilsner fra Tina M.

  SvarSlet
 9. Er så spændt på havd du få hjem af alle de herligheder du har vist de seneste dag.. Håber der også bliver tid til lidt afslapning :-)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...