lørdag den 18. januar 2014

Gæstedesigner: Anne Sophie - Spindelvævslayout

Da vi kørte layoutkonkurrencen i efteråret, var der nogle af deltagerne, der ikke selv havde en blog og derfor mailede deres bidrag i stedet.
Ét af disse bidrag var fra Anne Sophie, som havde lavet det mest fantastiske layout med spindelvæv og blade. Det er så fantastisk, at jeg ikke synes I skal snydes for det - så derfor blev jeg rigtig glad, da Anne Sophie gav mig lov til at vise det her på bloggen, og hun har også været så sød at beskrive hvordan det er lavet.
Husk at klikke på billederne, for at få dem i en større størrelse, så I rigtigt kan se de fine detaljer.


Anne Sophie skriver:
Jeg klippede en ramme af noget kraftigt pap. Denne ramme bandt jeg sølvsytråd omkring fra rammens 4 sider på deres midte, og derefter ca fra rammens hjørner, så trådene krydsese hinanden midt i rammen. Derefter tog jeg mere sølvtråd og lavede spiralen i edderkoppespindet. 

Jeg klippede "grene" af noget papir fra Amy Tangerine/American craft, og forsøgte at placere det sådan at jeg kunne skjule rammen, som jeg havde bundet edderkoppespindet på, med grene og de blade jeg skulle sætte på. Rammen med edderkoppespindet er sat på popdots, så der er afstand fra papir til spind. 

Så punchede jeg en masse plade med punchen der har 3 str. blade i ét punch (det er den der hedder Ash Family, /Gitte). Jeg fandt alle mine grønne rester og brugte dem. bladene limede jeg så på rund omkring på grenene, og placerede billedet også på popdots. Derefter fik alle blade og edderkoppespindet dugdråber ved at jeg brugte lim der tørrer gennemsigtigt op. Til sidst punchede jeg nogle sommerfugle og placerede dem på layoutet, sammen med nogle perler.8 kommentarer:

 1. Hvor er det FLOT!
  Man kan virkelig se, at der må ligge flere timers arbejde i det med alle de fine detaljer. Idéen med edderkoppespindet, sølvtrådene og den gennemsigtige lim er SÅ fin. Dejligt at få lov at se det! Ønsker en dejlig weekend, Anette

  SvarSlet
 2. Holy Moly hvor er det bare flot, og sikken et arbejde, det har været at lave det. Det må jo have taget mange timer at lave, men hvor er det det hele værd, for det er bare helt fantastisk flot arbejde. Kanon arbejde Anne Sofie, helt suverænt flot.

  SvarSlet
 3. Hold da op et flot spindelvæv! Super flot lavet.

  SvarSlet
 4. Super flot ! Sikke et arbejde, men det giver en fed effekt :-)

  SvarSlet
 5. Jeg er ikke meget for edderkoppespind, men dette er bare helt fantastisk. Tak for forklaringen af fremgangsmåden.

  SvarSlet
 6. WOOW, Anne Sophie, sikke et fantastisk smukt og meget anderledes layout og det edderkoppespind er bare så fantastisk lavet ;O)))

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...