tirsdag den 3. december 2013

3. december - Et jule tag... Eller to

Vi har jo i designteamet fået udfordringen at lave er juletag, og jeg havde meldt mig til at lave et enkelt - har det lidt svært med tags.
Men nu står jeg så lige pludselig alligevel med to jeg gerne vil vise, og det på grund af et lille uheld!

Jeg skar to tags ud af en rest kvistkarton (to for at have et i reserve), og planen var så at bruge masks og gesso - noget jeg normalt aldrig fedter rundt med :-) jeg har nemlig en lækker mask far crafters workshop med snefnug.
Nummer et fik smurt gesso på og så tænkte jeg at jeg jo lige så godt kunne lave reserven med det samme nu jeg var igang - men jeg tabte masken ned på tag'et med den beskidte side nedad da jeg skulle igang... Og vupti så havde jeg et omvendt gesso motiv :-)

Nå men til sagen, her er først nummer et. Der blev altså påført gesso henover masken med en spatel. Da det var tørt fandt jeg kassen med glimmermist frem, og så gik jeg ellers amok i 3-4 forskellige blå og grønne farver.
Da jeg alligevel var igang med at svine så skyndte jeg mig at lave en blomst af scalloped cirkler, 6 styk i tre forskellige størrelser. De fik et hul i midten og blev samlet med en brad, derefter blev de krøllet så meget sammen jeg kunne komme afsted med. Efter at have foldet dem lidt ud igen så de fik faconen af en blomst fik den også en omgang med diverse blå og grønne farver glimmermist. Til sidst monteret med twine til ophæng og et ligge charm med snefnug.
Det andet tag fik istedet for en gang distress ink i forskellige nuancer blå. Da jeg var færdig med at påføre det tog jeg en babywipe og tørrede overskudsfarven af - dermed trådte gesso motivet fint frem i hvidt igen.

Også her lavede jeg en blomst, men her fik papiret en omgang distress ink i samme blå nuancer istedet for glimmermist, og dette blev påført inden jeg samlede blomsten med en brad. Igen blev tag'et afsluttet med snor i toppen (denne gang diverse fiber garner) og en lille charm som jeg satte fat under blomsten med et stykke twine.
For begge gælder at jeg har valgt ikke at skrive en julehilsen på dem, syntes ikke rigtig jeg kunne få det til at passe ind :-) det har så den fordel at de kan pynte hele vinteren ;-)

/Gitte - aka Godtesen

8 kommentarer:

 1. Dejlige tags - og ja, du fik da hjælp i form af et uheld - det ser da rigtig godt ud!! :-)

  SvarSlet
 2. Er det ikke bare sjovt, hvordan man nogle gange får lavet næsten noget af ens bedste ved et åndsvagt uheld? Og jeg må da sige, dit uheld her blev da bestemt rigtig fint, såvel som det oprindelige. Fint arbejde med begge to bestemt.

  SvarSlet
 3. Fine tag med lækre blomster....

  SvarSlet
 4. De er fine begge to. Somme tider kan der godt komme noget fint ud af et "uheld"

  SvarSlet
 5. Hvor er de dog bare skønne begge to. Jeg er i tvivl om, hvilken en, der blev udsat for et uheld, for egentlig læser jeg det som nr 1, men den er da så super fed og helt sikkert min favorit. Dejligt, at du viste begge to :)

  SvarSlet
 6. Super teknik og flot arbejde.

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...