tirsdag den 31. december 2013

Godt Nytår !!

Alle vores kunder og bloglæsere ønskes et rigtigt
GODT NYTÅR

Samtidig vil jeg benytte lejligheden til at sige tak for et herligt år til hele design team'et, som i løbet af 2013 kom op på hele otte medlemmer, som supplerer hinanden rigtig godt:
Vivi, Lizzy, Karina B, Karina M S, Gitte O, Jane, Louise og Jytte
TAK for en supergod indsats i det forgangne år - både med masser af fantastisk inspiration på bloggen og med hjælp på messerne.

Det var et år som bød på adskillige messer rundt om i landet: Scrap i Det Jyske, 2 x Convention, 2 x Scrap-a-Mania, Husflidsmessen i Viborg og Kreative Dage i Fredericia.
Tusind tak til alle jer der kiggede forbi ude i landet, handlede og lod jer inspirere.


Og tak til alle jer kunder, som kiggede forbi den nye butik på Rønhøjvej i Odder, hvor vi slog dørene op 1. februar 2013. Det har været overvældende, så mange der har lagt vejen forbi i løbet af året.
Scrapaftenerne i butikken har været rigtig populære - og det er skønt at jeg nu har plads til at vi kan være 12 omkring bordet.


Og hvad kommer 2014 så til at byde på?

Jo, jeg skyder selv nytåret i gang ved at tage en tur over Atlanten til CHA-messen, hvor jeg vil prøve at finde en masse nye godter til butikken - og samtidigt forhåbentlig lære en masse nyt og lade mig inspirere til fremtidige kurser, demo'er og make&takes i butikken og på messerne.

Vi regner med selv at skulle deltage i de samme messer herhjemme som i 2013, så der vil blive rig mulighed for at møde os ude omkring i landet.

Butikken kører videre som den plejer  -  med 3 ugentlige åbningsdage (bortset fra den 1½ uge jeg holder lukket ifm. CHA-messen og 2 ugers sommerferie i juni).
Jeg har en del nye kurser i støbeskeen, samtidig med at et par af de gamle populære kurser vil blive gentaget.
Der er foreløbig sat datoer på scrapaftener til engang hen i april: http://hobbyboden.dk/shop/kursus-scrap-aften-527c1.html - og kurserne vil blive lagt ind i samme varegruppe, efterhånden som jeg får dem planlagt.


Endnu engangs Godt Nytår til dig og dine,
Gitte Grønfeldt Sørensen

6 kommentarer:

 1. Og rigtig Godt Nytår til jer også, og tusind tak for alt i det gamle år. Jeg ser bestemt frem til et nyt år med masser af fantastiske nye inspirationer fra jer alle sammen, og endda mere når du heldige asen kommer hjem fra verdens største inspirationskilde. Jeg glæder mig så meget til at se, hvad nyt du bringer hjem til lille Danmark derfra, og indrømmer, jeg er død misundelig og ville helt sikkert gerne være den lille flue, der kunne snige mig med ha ha ha. Men nyd det hele i fulde drag, og sørg for at suge så meget som muligt ind og del med os når du kommer hjem. Rigtig Godt Nytår til jer alle sammen, vi ses i 2014.

  SvarSlet
 2. Rigtig godt nytår til jer. Og go tur til USA

  SvarSlet
 3. Selv tak for et skønt år. Det er en fornøjelse at hjælpe jer. Det handler jo om at dele vores passion for det lækre papir og udstyr med hele verden ;-b Jeg håber at få lidt mere tid til kreative sysler i det nye år og vil prøve med planlægningens magi at få passet lidt flere scrapaftener i Odder ind i programmet, for uha det er altså hyggeligt. Ønsker dig og Claus et rigtig godt nytår og glæder mig til at se jer i det nye. Og god tur til USA Gitte.

  SvarSlet

 4. Ønsker også dig et rigtigt godt nytår!!!

  SvarSlet
 5. Også rigtig godt nytår til dig!! Jeg takker for en super service og muligheden for at shoppe en masse scrap af forskellig slags. Det er skønt, at du altid tager så mange af vore ønsker hjem til butikken. Jeg håber at få mulighed for at kigge forbi i 2014 ;-)

  SvarSlet
 6. Rigtig godt nytår til dig og Claus.
  Jeg vil også sige tak for 2013, vi ses i 2014 :-)
  Knus Annette

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...