mandag den 8. december 2014

Tolv Tags til Jul 2014 - Gitte S - Tre tags med farverige baggrunde

Skrevet af: Gitte Grønfeldt

Mine juletags tager udgangspunkt i nogle manilla-tags, hvor jeg havde leget med forskellige teknikker med Distress Stain Sprays, akrylmaling og skabeloner.

Tags'ene er derefter sværtet i kanterne med Distress Ink og så har jeg pyntet og leget med lidt yderligere teknikker ovenpå.

Tag. no. 1


Baggrunden er lavet ved at spray'e farve over en skabelon med stjernemotiv og herefter vende den om og lægge den på lidt forskudt, så motivet bliver fler-dimensionelt.
Teksten God Jul er et stempel fra Inkido og den sjove bort er lavet med et lille stempel jeg fandt i en rodekasse engang. Det er ca. 3 cm langt, men jeg har bare stemplet motivet flere gange efter hinanden for at lave en bort.


Tag no. 2


Baggrunden har først fået stjernemønster ved at duppe lys akrylmaling henover en stencil med en svamp. Da det var tørt, har jeg sprayet med forskellige farver Distress Stain Spray.
Så har jeg dryssset lidt grov embossingpulver - Aged Gold fra Stampendous - henover tag'et sådan lidt tilfældigt og varmet nedefra med varmepistolen, så det ikke fløj af.
God Jul stemplet er fra Inkido og stemplet med kanen er Tim Holtz. Jeg kan godt lide at stemple, så ikke hele motivet kommer med.
Bag det lille motiv er sat lidt udstanset 'hønsetråd' lavet med en Cheery Lynn die og båndet er Tim Holtz Linen Ribbon.


Tag no. 3


Tag'et er først stænket med Distress Stain Sprays i to forskellige nuancer. Jeg gør det ved at skrue proppen af flasken og så 'sjaske' med det der hænger ved det lange sugerør der normalt sidder nede i flasken.
Juletræerne er stemplet med et stempel skåret på Silhouette Cameo.
De grønne/guld effekter er lavet ved at drysse den grønne embossingpulver fra Stampendous Kittet lidt tilfældigt på tag'et og så varmet nedefra med varmepistolen.
Skiltet er skåret med Tim Holtz Tag & Bookplates die'en.


4 kommentarer:

  1. Rigtig flotte tags her, og især nr. 2 må jeg indrømme faldt mig lige i hjertet, straks jeg så det. Det er bare sååå lækkert.

    SvarSlet
  2. Skønne tags. Er vild med den orangefarvede

    SvarSlet
  3. Flotte tags med mange detaljer - og ja jeg må også erkende, at jeg specielt er vild med nr 2 :)

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...