mandag den 1. oktober 2007

En spæd begyndelse på en BOM ??

Forleden aften deltog jeg i en udfordring på et af de scrap-forums jeg er med i.
Opgaven var at lave et LO (layout) ud fra en bestemt skitse - nemlig denne her: http://3.bp.blogspot.com/_cdULt3eZw-8/Rt3KcJY3t3I/AAAAAAAABek/RTlicZtokgw/s1600-h/skiss100.jpg.

Jeg valgte så at lave denne her med overskriften "Min Hobby":Mange scrappere starter på et tidspunk på en såkalt BOM (står for "Bogen Om Mig" eller "Book Of Me") - måske er denne side den første i 'min' BOM !??

I skal da osse lige have et billede af hvordan mit hobbybord så ud, da jeg var færdig med ovennænte side:Som I kan se, så er jeg nok noget nær jordens største rodehoved (men som jeg plejer at sige... ..."Hvis et rodet skrivebord er tegn på, at her sidder der et rodehoved - hvad er et tomt skrivebord så ??")

Og så brugte jeg i øvrigt en stor del af søndag formiddag på at rydde op i hobbyrummet, hvilket var MEGET tiltrængt - som I ved, så laver jeg rigtig mange kort med punchede blomster, og bl.a. har jeg ikke altid så meget tålmodighed til at lede efter papirstumper, som der allerede ER punchet i . . . . . så er det nemmere lige at tage et nyt stykke papir eller karton. Med det resultat at jeg har en ca. 10 cm høj stabel papir og karton liggende, hvor der i mange af dem kun er punchet lidt i hjørnerne. Og jeg nænner aldrig at smide noget væk, så jeg har ca. 1 million små stumper fra størrelse 2x2 cm og opefter liggende i alle mulige farver og mønstre.

Så nu har jeg lovet mig selv at få brugt nogen af alle resterne, inden jeg tager hul på noget nyt. Så forhåbentlig kan jeg snart vise jer en stribe kort, hvor jeg får anvendt en masse små stumper (f.eks. de såkaldte 'scrap-cards').

1 kommentar:

 1. Hej Gitte.

  Du er hermed blevet tagget og reglerne er som følger:

  Link til den, som har tagget dig.
  Fortæl 7 sandheder om dig, lidt forskelligt og lidt rart!
  Tag 7 personer i slutningen af blogindlægget.
  Læg en kommentar i deres blog, for at sige, at de er blevet udfordret.

  Knus fra
  Dorthe

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...