mandag den 19. november 2007

Scrap-søndag på Odder Bibliotek

I går deltog jeg i scrap-komsammen på Odder Bibliotek, og det var bare rigtig hyggeligt. Jeg kan kun anbefale andre at deltage i den slags arrangementer, hvis de har mulighed for det - for det er både hyggeligt og inspirerende at være sammen med sådan en flok kreative tøser !!

Der var ovenikøbet arrangeret en lille skitse-konkurrence, hvor vi hver især lavede et LO ud fra denne her: http://gettinsketchy.blogspot.com/2007/11/challenge-6.html Det var rigtig sjovt at se de forskellige bidrag.
Jeg selv lavede denne her - må nok indrømme, at den blev noget anderledes end der var lagt op til i skitsen ...og jeg selvfølgelig skulle der også punchede blomster på - se dem her i nærbillede:

Senere spiste vi frokost og legede pakkeleg, hvor jeg var så heldig at vinde en pakke med rødt silkebånd og røde blomster, som straks kom i brug på dette LO, hvor jeg har brugt hhv. et gammelt og et nyt billede af vores hus:

4 kommentarer:

 1. Dit LO med jeres hus er rigtig godt med "før og nu" billeder, som er taget fra næsten samme vinkel :)
  Jeg kan godt li' matten på "nu"-billedet :)

  SvarSlet
 2. Altså Gydda de blomster er du bare suveræn til - de er så smukke og så med den lille grønne tråd/pap som stikker ud - FLOT FLOT FLOT

  SvarSlet
 3. Det er da en vildt god ide med sådan et nyt og gammelt billede af huset. Gad vide om jeg kan finde et gammelt billede af vores hus. Kunne da være sjovt.

  SvarSlet
 4. Jeg elsker altså også det LO med huset... Det er vildt fantastisk.... ;o)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...