søndag den 10. marts 2013

Og endnu et nyt DT-medlem

I dag skal I hilse på endnu et superdygtigt nyt medlem af Hobbyboden's Design Team, nemlig Vivi Thomsen fra Løgstør, som før har optrådt som gæstedesigner på bloggen.


Vivi præsenterer sig selv således:
"Jeg er bidt af en gal scrapper og har været det siden 2009, og der har ikke været mange dage siden, hvor jeg ikke har været i mit scraprum, “grattet” ind i lim, sværte og glimmer.....
Jeg startede med at lave layout, herefter minialbum og senere kort. Art-journal er det sidste nye - eller rettere: det allerførste - for jeg har altid tegnet og malet - det er bare først nu jeg samler det i bøger.... tidligere har der bare flydt med skitser og papirlapper med krusseduller og “malerier” allevegne"
 
 
"Jeg elsker at sværte, rive, svine, “vandalisere” og eksperimentere med alt muligt, gerne med et slidt look som resultat, så min stil kan vel nærmest kaldes “vantage”. Når jeg er færdig med et projekt, går jeg fluks videre til det næste - for mig er det selve processen, og ikke det færdige resultat der tæller"
 

"Jeg har altid været kreativ og kan slet ikke forestille mig et liv uden kreative gøremål...
og jeg har været så heldig, at have haft mulighed for at bruge min kreativitet, både i mit arbejdsliv og privat. Jeg er uddannet mønsterkonstruktør, designer og mediegrafiker, og har undervist i kreative fag med stor fornøjelse."
 
 
"Jeg er superglad for at Gitte kan bruge mig i sit designteam, og jeg glæder mig til at komme i gang."
 
Og jeg kan kun sige det samme  -  jeg er superglad for at Vivi har lyst til at være med på holdet  -  og jeg glæder mig rigtig meget til samarbejdet!
13 kommentarer:

 1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 2. Jeg glæder mig til at følge dig her på bloggen...heldig asen ;O) men må nok øve mig et årstid mere inden jeg går efter at blive DT medlem...man må vel godt drømme hæhæ ..- held og lykke med verdens sejeste fritidsjob :O

  SvarSlet
 3. Tillykke til både Vivi og Gitte. Er 100% sikker på at det er et godt match :)

  SvarSlet
 4. Stort til lykke til dig Vivi. Følger allerede med på din altid inspirerende blog. Det er helt fortjent med dit nye job som DT-medlem.

  SvarSlet
 5. Stort tillykke herfra også... glæder mig til at arbejde sammen med dig. Du er så kreativ og inspirerende.
  God søndag

  SvarSlet
 6. Et STORT TILLYKKE til jer begge, et perfekt match, der kun kan komme noget spændende og inspirerende ud af. Glæder mig til at følge bloggen fremover :)

  SvarSlet
 7. Ju-hue, endelig Gitte, det har jeg ventede på, det bliver SÅ GODT, Vivi vil være et stort plus for din forretning, og vi andre vil følge med i hvad hun finder på, jeg drømmer ikke om at gå Vivi i bedene, men nyder alle hendes kreationer, og aber måske lidt efter, stort tillykke til jer begge to. knus morkaren.

  SvarSlet
 8. Jeg vil se frem til at se Vivis kreationer herinde også!
  Stort tillykke både til Vivi og Gitte.

  SvarSlet
 9. Tillykke både til Gitte som er i gang med at samle et fantastisk DT og til dig Vivi, du laver nogle fantastiske flotte ting og jeg glæder mig til at følge med og se alle de skønne ting og få noget skønt inspiration.

  SvarSlet
 10. Stort tillykke til jer begge.

  SvarSlet
 11. Tillykke til jer begge to. Det kan da ikke blive andet end godt :-)

  SvarSlet
 12. Tillykke til jer begge, det glæder mig hvergang jeg ser nogle af dine spændende kreativiteter, så det kan kun blive endnu mere spændende !
  Knus :0)

  SvarSlet
 13. Rigtig hjertelig tillykke Vivi. Du er da et klart valg med alle de lækre ting, du altid laver, så det glæder vi os til at se an masse mere af her fremover.

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...