tirsdag den 15. januar 2008

Tilbageblik på 2007 som LO

http://www.godtesen.dk/ kører en udfordring i denne måned, hvor man skal scrap-lifte (låne / stjæle / efterligne) dette layout: http://twopeasinabucket.kaboose.com/pg.asp?cmd=display&layout_id=1276738

Og det kom er så dette resultat ud af:
Der er ét billede fra hver måned året igennem - nogle måneder var jo meget markante, f.eks. marts, hvor jeg var til workshop med Leone Em, april, hvor vi flyttede til Samsø, august, hvor jeg for første gang deltog på Kreativ Fritid messen i Viborg og oktober, hvor vi var på fugletur i Sønderjylland. De øvrige billeder er så fra forskellige naturoplevelser - bl.a. er det meget markant herovre på Samsø, når rapsen blomstrer i juni og farver mange af markerne gule, når valmuerne kanter vejsider og grøfter i juli og når lyngen blomstrer i september og giver hele Nordby Hede et lillat skær...

5 kommentarer:

 1. Ih Gitte, jeg siger det lige igen, det er bare sådan et smukt LO! Tak for den lille beskrivelse, det gjorde bare at jeg lagde endnu mere mærke til de smukke fotos. Så dejligt og så personligt!

  SvarSlet
 2. Det er bare et dejligt LO - og med beskrivelsen bliver det jo endnu bedre :)
  Jeg kan godt li' at billdederne har forskellig størrelse, det giver lige noget extra :)

  SvarSlet
 3. Wow, sikke et flot LO og sikke en god ide, at markere månederne og hvad der har rørt sig hos dig gennem året! Det er så meget stemning over det og billederne...og jeg drømmer mig tilbage til alle ferierne og familiebesøgene i Onsbjerg...på alle årstider ;-)

  SvarSlet
 4. Jeg ELSKER bare det her LO. Ville aldrig have fundet på at sætte en gul baggrund på - men det ser bare helt perfekt ud!! Så flot og stemningsfuldt!!

  SvarSlet
 5. wauw det er flot! Kan godt lide de forskellige størrelser billederne har. Og hold da op nogle stemningsfulde billleder! Du er godt nok god til at tage flotte naturbilleder!

  Hilsen benita

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...