torsdag den 10. januar 2008

Oprydning i hobbyrummet

Efter forrige uges cyber-crop lignede mit hobbybord noget der var løgn (ahem....det gjorde det måske osse lidt i forvejen, må jeg indrømme).
Men forleden dag fik jeg så endelig taget mig sammen til at rydde lidt op.
Det er dejligt at have god plads på skæreunderlaget igen . . . . . men jeg må osse indrømme, at jeg faktisk har lidt sværere ved at blive inspireret, når bordet er SÅ ryddeligt ;o)

8 kommentarer:

 1. Hvor ser det dejligt ud og flot er det jo ... glæder mig til en dag at finde ud af om der er bord under mine scrapsager ;-))

  SvarSlet
 2. Hehe bare rolig Gitte, det skal nok komme til at ligne sig selv igen :) Hvor ser der ellers fint ud!

  SvarSlet
 3. Kender godt "angsten for den tomme grønternede flade" - men må også indrømme at det GÅR hurtigere at lave noget når det ikke skal balancere ovenpå et par bunker.

  GODT GÅET !!!

  SvarSlet
 4. Sikke fint der er blevet. Jeg havde ikke en chance for at blive inspireret til kreativitet, hvis der ikke var helt ryddet. Det øverste billede ville stresse mig og jeg ville rende rundt og være sur og gnaven, derfor kan jg helt klar bedst lide de nederste billede ;-)

  SvarSlet
 5. Det ser da bare SÅ ryddeligt ud...håber da du finder inspirationen hurtigt igen :)..ellers ku' du måske lade et lillebitte hjørne være noget rod :D

  SvarSlet
 6. Januar er åbenbart måneden hvor der ryddes godt op. I dag har jeg ryddet op i hobbyskabet, og det giver et dejigt "frisk" overblik.
  Glæder mig til at se hvad du får lavet i løbet af 2008
  Knus fra
  Dorthe

  SvarSlet
 7. Nej, sikke flot det blev!! Måske man selv skulle gå i krig med bordet?? Puha......

  SvarSlet
 8. Uanset rod eller oprydning er det en rigtig lækker scrapplads du har :-D...men vil da give dig ret i, at lidt oprydning af og til ikke skader... jeg pakker ud og ned fra gang til gang, indtil jeg om ikke så længe kan gå i gang med mit eget værelse...:-D

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...