tirsdag den 8. september 2009

Blomster på hårbånd

Også i år viste vi leg med punches i forbindelse med messen i Viborg, Kreativ Fritid. Det var naturligvis mest med fokus på floral punch craft af Leone Em, men også på de mere enkel blomster som man kan lave med punches.
Nu siger jeg nok "enkle" men det er altså bare teknikken der er enkel, blomsterne ligner stadig en million.

På den første bøjle sad to flotte daisies. de er lavet med daisy punch str XL og midten er flowersoft. Bladene er lavet med ash leaf str L. På hver enkelt blad er der lige tegnet en lille streg for at give bladet karakter.
Blomsten laves ved at give hver enkelt kronblad karakter;
placer character shaperen med den lige kant lige under kronbladet - placer tommeltotten ovenpå kronbladet og træk stille og roligt i længderetningen. Og vupti så begynder bladet er bue. dette gentages for alle kronblade på begge udstansninger.
Herefter ligges de på FPC måtten og der køres en omgang med den runde ende af character shaperen i miten af hver blomst for at lave et fladt center der kan monteres på hårhøjlen. Herfter kan blomsterne limes sammen to og to - husk at forskyde dem så kronbladene fra de nederste titter ud mellem kronbladene på den øverste.
Sidst men ikke mindst puttes lidt lim i midten af hver samlede blomst og der drysses flowersoft på for at give den smukke midte.

På den næste bøjle sad tre smukke juleblomster, lavet med shape cutter udgaven af en daisy (bemærk kun 6 kronblade og en anden facon end standard daisy) i str s, m og xl. Midten af blomsten er en mini sun.
Blomsterne laves ved at placere hver udstansning (der er to i hver størrelse) på FPC måtten. Herefter tages en DEET og sylen ligges vandret i længde retningen på et kronblad. Pres let ned og træk værktøjet mod dig selv. Nu bøjer kronbladet på midten i længderetningen. Gentag for alle kronblade på alle blomster.
herefter kan de monteres. 2 stk XL ovenpå hinanden med forskudte kronblade, herover 2 str M med forskudte kronblade, efterfulgt af 2 str S med forskudte kronblade. Kronen på værket er den lille mini sun der har fået kop-karakter ved at den har fået et tryk med en shape mate i midten mens den lå på FPC måtten.
Under blomsterne ligger Mc Gills pine udstansninger.


På sidste bøjle sidder to lilla blomster. Blomsten er en klematis, og der er brugt 5 str L birch udstansninger, 2 str S sole og 1 mini sol pr blomst. Det hele er monteret på en lille cirkel.
de 5 kronblade lægges på FPC måtten med stænglen ud mod kanten. DEET værktøjet findes frem og sylen benyttes på samme måde som beskrevet for blomsten ovenfor. Dog kan der tilføjes ekstra "årer" i bladene ved at der også tegnes med DEET ved at trække skrå linier ud fra midten.
Der puttes lim på den lille cirkel, og de 5 kronblade placeres jævnt fordelt på cirklen. Stænglerne på kronbladene skal nå hinanden på midten.
De to små sole får kop facon ved at man med character shaperen kører i cirkler rundt fra uden og ind mod midten mens den er placeret på FPC måtten. Herefter kan de placeres indeni hinanden og limes i midten af blomsten.
Blomsten afsluttes med en baby sun der også har fået kop facen ved hjælp af shape maten.
Bladene er large maple der har fået karakter ved at DEET sylen er trukket i længde retningen på samme måde som ovenfor, dog gentaget tre gange pr blad idet den har fået en tur ud til hver spids på bladet.
Herefter har de fået lidt akvaral maling "sjasket " på for at give lidt mere struktur på bladene. Bladene er monteret på en stilk tre sammen, og stilken er herefter monteret på hårbøjlen.Bemærk at alle blomsterne er monteret med power tape.

1 kommentar:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...