søndag den 18. oktober 2009

Blomster er andet end Floral Punch Craft

Lige et par eksempler på hvad man kan bruge stansejernene til hvis det med Floral Punch Craft er for meget af det gode :-)
Jeg har lavet dette kort med farvelagt stempel og søde gule blomster. De er faktisk bare lavet af 2 medium daisies der har fået lidt karakter og indeni dem to små daisies der har fået ekstrem kopfacon. Prikken over i'et er så den lille halvperle i midten.
Bemærk også teksten på kortet. Den er lavet ved at sætte stickers på et stykke hvidt karton og duppe med stempelsværte ovenpå (brug en skumgummi svamp) og derefter fjerne stickers bogstaverne igen. Så står det fint hvidt på den grønne baggrund.
Næste eksempel er den simple julestjerne lavet med tre ahornblade der har fået lidt karakter. Center er to små sole der har fået ekstrem kop facon. Hertil lige et par kristtjørn blade. Igen har jeg brugt duppe teknikken til teksten på kortet, pyntet med et klistermærke i vintage stil og så lidt blonde. Bemærk at mønsterpapiret har fået en tur med en "raspe" og har fået stempelsværte på kanten.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...