tirsdag den 17. juni 2014

To forskellige sølvbryllupskort

Skrevet af: Gitte Ottosen

Heidi og jeg sad forleden aften sent med en panikopgave; vi skulle begge bruge et sølvbryllupskort da hendes forældre havde sølvbryllup næste morgen.
Det blev til to rimeligt forskellige kort, enkle men smukke.

Jeg valgte for en gangs skyld ikke at lave et almindeligt foldet kort men brugte istedet et stykke kvarteret karton som underlag. Herpå lagde jeg et kvadrat med hulbort lavet med Martha Steward punches. Derefter foldede jeg et stykke Maja papir og monterede det øverst så det kunne åbnes som et lille kort. Til sidst en lille kvadrat med hulbort indeni for at have et skrivefelt.


Alle dele blev sværtet med lyseblå stempelsværte inden det hele blev monteret. Slutteligt blev kortet lukket med et bredt stykke organza bundet i sløjfe.


Heidi gik en anden vej med sit kort;
Selve kortet er hvidt. Herpå er monteret det sødeste grønne papir med hjerter. Dernæst er der med en die skåret to sommerfugle ud af et stykke hvidt karton som efterfølgende blev krøllet sammen for at give struktur.
Dette blev så monteret på det grønne papir så sommerfuglene blev grønne med hjerter, og til sidst blev der med dymo og kraft karton lavet tekst til kortet. Da det er kraft karton med brun kerne så kunne en tur med sandpapiret trække den brune farve frem og dermed gøre teksten tydligere.


Tak for besøget :-)

Gitte aka Godtesen

2 kommentarer:

  1. 2 meget forskellige men begge rigtig søde kort, som nok skal give glæde hos brudeparret i dag. Vi har nok alle prøvet de der hasteopgaver i 11. time mon ikke, men resultatet blev rigtig fint.

    SvarSlet
  2. To forskellige men absolut smukke kort. Fin måde som det første kort er lavet på.

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...