fredag den 17. april 2009

Et lift i en lidt anden stil end den sædvanlige

Mia kom med en rigtig spændende udfordring inde på ScrapCat forleden:
"Lift en scrapper der har en HELT ANDEN stil end dig selv! Du skal henvise til det LO du lifter, hvem scrapperen er og hvorfor du har valgt netop hende og dette LO".

Jeg valgte at lifte Marolle - det øverste LO på denne side: http://nr59.dk/blog/?p=312
Det var rigtig sjovt, for Marolle har jo en stil, der er er en hel del anderledes end min sædvanlige stil - bl.a. er hun god til det med whitespace og til at bruge en masse sjov pynt. Men jeg endte faktisk med at blive rigtig glad for mit LO . . .

onsdag den 15. april 2009

Nemme blomster med cirkel-punches

Jeg har lavet nogle eksempler på, hvordan du nemt kan lave nogle enkle og søde blomster ved hjælp af cirkel-punches. Idéerne har jeg fået hhv. fra det nyeste nummer af magasinet "Creating Keepsakes" og fra et af kurserne på Scrap-a-Ganza i Holland.

De første er lavet af en udstanset cirkel, hvor der så er klippet 'hak' ind mod midten, så der bliver 6-7 'kronblade' tilbage.
Blomsterne kan laves i mønstret eller ensfarvet papir, og bagefter kan du f.eks. sværte kanterne og/eller lave 'falske syninger' med en tynd pen rundt langs kanten.

De andre blomster er lavet af udstansede cirkler i 2-3 forskellige størrelser.
Først er de gjort fugtige med en vandforstøver ('mister') og derefter er de krøllet sammen. Hvis du 'nulrer' dem lidt rundt i hånden, så får de et rustikt look i alle folderne.
Ret cirklerne sådan nogenlunde ud, men så de stadig krøller i overfladen og læg dem til tørre.
Når de tørrer op, bibeholder de deres nye krøllede stil bedre end hvis du bare havde krøllet papiret mens det var tørt.
Når de er helt tørre, kan du evt. sværte kanterne og bagefter limes lagene sammen.

onsdag den 8. april 2009

Kort med stemplede baggrunde

Gitte O (Godtesen) fra designteam'et har igen været kreativ med stemplerne.
Denne gang viser hun, hvordan man selv kan lave de mest fantastiske baggrunde på sine kort ved hjælp af de enkle stempler fra dette ark: http://gittes.dk/shop/umonteret-stempel-blomster-2932p.html
Gitte har først stemplet motivet én gang med en lys farve og derefter én gang til, lidt forskudt af det første stempel og i en mørkere farve.
På den måde kan man lave sine baggrunde akkurat som man ønsker - og så de kommer til at passe perfekt med den pynt, man bagefter sætter på !!







fredag den 3. april 2009

Stemplede kort fra designteamet

Gitte O (godtesen) fra designteamet har "leget" lidt med de umonterede stempler, som købes i store ark med masser af motiver:
http://gittes.dk/shop/umonterede-stempler-135c1.html

På kortet herunder er der brugt et par af de klassiske motiver fra dette ark http://gittes.dk/shop/umonteret-stempel-klassiske-2941p.html (og for dem, der ikke ved det, så kan jeg fortælle at en del af motiverne - bl.a. busterne og de forskellige opstillinger - på netop dette ark faktisk er lavet ud fra nogle af mine egne tegninger :-)).
Baggunden er først sværtet med en stempelpude og de stemplede motiver er efterfølgende embosset med Tim Holtz' Distress Embossing Powder.

På dette kort er motivet stemplet med embossing-sværten og så har den fået en gang almindelig guld-embossing pulver.
Bemærk den ternede firkant, som er lavet med et af baggrundsstemplerne fra dette ark: http://gittes.dk/shop/umonteret-stempel-snirklet-2940p.html

Endelig er der dette kort, hvor motiverne (damen og mønterne) igen er lavet med guldembossing og damen har fået rigeligt med varme, for at få det til at se gammelt ud. Sommerfuglen er klippet ud af et "lacecardstock" ark.

torsdag den 2. april 2009

Digi-designer

Som mange af jer måske allerede ved, så har Scrapsisters i går åbnet en shop: http://shop.scrapsisters.dk/ hvor du bl.a. kan købe digi-kits, altså "materialepakker" til digital scrapbooking.

I den forbindelse er jeg (sammen med to andre) blevet "ansat" som designer på det digitale område - det er jeg rigtig glad for og meget stolt over, og håber at jeg i fremtiden kan bidrage med en masse idéer, som andre kan få glæde af !!


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...