torsdag den 18. marts 2010

Bordkort til konfirmationen

Her er en ide til en meget simpelt bordkort til konfirmanden. Jeg er udstyret med en teenager, som tilbringer en stor del af sin fritid foran sin bærbare PC, så det var oplagt at finde på noget med en computer. Så jeg fandt på at lave små bærbare PC'er ved at pakke et stykke cafe-chokolade ind i sort karton. Jeg brugte to stykker karton - begge i en bredde svarende til chokoladen. Det ene stykke foldede jeg hele vejen rundt om chokoladen det andet foldede jeg på midten og limede ovenpå. Jeg fandt et passende billede af et tastatur ved at søge i billeder på google. Limede det på - tegnede en ramme omkring "skærmen" og skrev navnet. Vupti - et navneskilt. Modellen blev hurtigt godkendt af den computergale konfirmand.

Her et billede hvor I kan se chokoladen trukket ud.

Håber ideen kan bruges af andre.

8 kommentarer:

 1. Fantastisk bordkort. Skal konfirmere en spillegal fyr om to år. Skal lagre din ide

  SvarSlet
 2. Hejsa. Rigtig flot bordkort. Jeg sidder og vil prøve at lave det men hvor finder jeg tastaturet som jeg kan sætte på :-)

  SvarSlet
 3. Tastaturet kan findes her:
  http://www.clker.com/clipart-15456.html

  SvarSlet
 4. Hejsa. Lige en god ide for mig. Men chokoladen hvor får man fat i den henne? Så meget går vi ikke på cafe :-)

  SvarSlet
 5. vil du sælg mig 34 små computere bordkort ? jeg elsker dem og min søn med aspergers spiller en stor del af sit liv. der behøver ikke være chokolade indeni, en billigere løsning er ok. kram tanja min mail er tanele@live.dk

  SvarSlet
 6. Der er vist et spørgsmål, som jeg har overset, men for det tilfælde at det stadig er aktuelt for nogle, så har jeg købt chokoladerne i Kvickly. Det er Marabou premium kuvertchokolader :) De har nogle gode dimensioner til computerne. Men i princippet kan alle mindre chokolader bruges. Man tilpasser bare bredden af karton-strimlen til den lange led af chokoladen.

  SvarSlet
 7. Hvor er det en super fin ide! Jeg har selv tidligere lavet computer som sangskjuler, og hvor ville det have passet godt med bordkort, der matchede. :-)
  Jeg har for nylig oprettet en festblog (fordi jeg synes, der manglede en side, hvor man kunne finde forskellige festideer samlet og fordi jeg havde lyst ;-)). Må jeg låne et af billederne herfra, præsentere jeres fine ide og linke tilbage hertil på min blog?
  Mvh Lisbeth

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...