torsdag den 28. juni 2012

TIllykke mæææh bryllupet.

Jeg kan altså ikke lade være med at vise jer det her kort. Det er min svigerdatter Heidi der har været igang igen, og jeg elsker altså hendes finurlige påfund. Kortet er et bestillingsarbejde til et bryllup, og Heidi har virkelig været nede og kigge i mine stansejern for at lave det her.
Kroppen på fårene er store scalloped cirkler, benene er fra en large daisy, "håret" på fåret er en lille sky, hovedet er balloner. Selvfølgelig også et lille hjertepunch til de små rosa hjerter. Ørene er lavet med et cirkelpunch hvor hun har punchet to gange for at gøre det mandelformet, slipset er en dråbe der er klippet til og hatten er en kvadrat der ligeledes er klippet til.

Det kan man da kalde kreativ brug af stansejern :-)
Her er et nærbillede af fårene så du kan få detaljerne med.

/Gitte

7 kommentarer:

 1. Jeg syntes det er super sødt og godt fundet på.

  SvarSlet
 2. Hold da kæft det er en sød ide. Elsker din overskrift - håber Heidi også brugte den tekst i kortet. Nå nej det var bestillingsarbejde. Hvor er det sødt. Ideen kan jo sagtens bruges til et fødselsdagskort med et enkelt får som så kan sige "Tillykke mæææææh fødselsdagen". Super ide Heidi !!!!

  SvarSlet
 3. Mange tak skal I have :-)

  Karina: Overskriften stod inde i kortet, på den side man ikke skriver hilsenen på :-) Og ja, ideen med "mææh" kan bruges til mange andre begivenheder, hvor der indgår får på kortet!

  Bestillingen lød på et kort til anden gangs bryllup (for begge to, så ikke noget stort hvidt noget), også var de vilde med Tunø, snegle og får.. Jeg synes ikke en stor fed dræbersnegl var så romantisk, så hellere får. Det lykkedes også meget godt :-D Jeg håber I kan bruge "får"-ideen.

  Ha' en dejlig dag alle sammen!

  SvarSlet
 4. Ej hvor er det bare godt lavet..
  Sjovt når man selv finder på figure og ikke "bare" bruger en punch der har lavet den for en:)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...