søndag den 24. juni 2012

Wellington

Glædelig søndag alle sammen.
Der er kommet en ny papir-serie i butikken, der hedder "Wellington". Farverne er duschede og rigtig lækre og der er de sødeste små bamse-motiver, på et par af arkene i pakkerne. De fåes både som 6*6 og som 12*12. I kan se papirerne her:
http://gittes.dk/shop/search-1.html?keyword=wellington

På kortet her har jeg brugt et par af papirene fra serien. Både til at matte tag´et med og som mønsterpapirerne på baggrunden. Hjerterne på række har jeg skåret ud af matchende lyseblåt papir med en dies fra Memory Box og så gennem min Big Shot. Eneste problem ved at bruge en dies, der skærer så super fint er næsten at det er svært at komme lim på bagsiden ;-) Men så må man bruge en lim, der tørrer klart op og så ellers holde tungen lige i munden.

Tak fordi I har læst med i denne uge og tusind tak for alle jeres søde og venlige kommentarer. Det er dejligt at få kommentarer, og få at vide, hvad I føler jer særligt inspirerende af. Så bliv endelig ved med at skrive herinde, det luner kan I tro... God fornøjelse med sommerprojekterne derude og happy scappin´ ;-)

9 kommentarer:

 1. Sødt kort og lækkert papir - kunne være man skulle tjekke det ud :-)
  Hmmm altså den die, den ligner altså Twirled Heart Border fra Memory Box, men kan da godt være det bare er mig, der ser Memory Box overalt ;-)
  Hvilken die har du brugt på mat og tag?
  Rigtig god søndag!

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har helt ret. Og der er skam også Memory Box dies overalt.. er helt vild med de dies.. Dies fra mat og tag forhandles ikke i butikken ;-)

   Slet
 2. Dejlige farver og imponerende så tynde de udskæringer fra Memory Box er!! Flotte og elegante og ja,- fristende :D

  SvarSlet
 3. Rigtig lækkert kort :) Jeg kan jo kun bakke op om hvor lækre dies fra Memory Box er :) Rigtig god søndag.

  SvarSlet
 4. Hvor er det bare sødt :)

  SvarSlet
 5. super skønne og ja meget tynde men flotte hjerter.

  SvarSlet
 6. Lækkert kort og flotte farver sammen

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...