tirsdag den 11. september 2012

Inspireret af sidste uges gæstedesigner

Måske var du forbi DT (design team) bloggen i sidste uge og så Jette Jensens skønne kort? Ellers så kan du gøre det nu  -  og se på al den spændende inspiration hun har givet hele den forgangne uge.
Eller du kan tage et kig på Jettes egen blog her: http://jettejensen21.blogspot.dk/

På weekendens messe i Viborg legede vi også lidt med metaltape  -  inspireret af Jette's stil.

Bl.a. blev det til disse to kort.

På det første kort er det "bare" et enkelt udstanset blad i karton påklæbet metaltape (die'en er fra Marianne Design) og det er sat sammen med en blomst lavet af en die fra CreaLies
Papiret er fra 6x6" blokken PB&J fra Basic Grey.På det andet kort er der lagt udstansede blade i karton (Marianne Design die) på et stykke karton med canvasstruktur, og ovenpå er der klæbet strimler af aluminiumstape. Herefter har det været en tur igennem Big Shot med embossingpladerne, så metaltapen blev trykket helt ned omkring udstansningerne og så canvasstrukturen fra kartonen nedenunder fremhæves. På den måde kan man lave sine egne sjove baggrunde i metal.3 kommentarer:

 1. De er bare for skønne de kort. Er hel vild med den måde du har leget med det sidste kort . Det sætter lige nogle ideer igang som skal afprøves :) Og endnu en gang tak for jeg måtte vise mine kort i sidste uge på DT .

  SvarSlet
 2. Super flotte og igen en ny ide med alu, det skal helt sikkert prøves.

  SvarSlet
 3. Ih, altså... det med metaltape må jeg vist i gang med igen :)
  Spændende teknik, du har brugt på det nederste kort.
  Mon ikke de kan ses LIVE i aften :)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...