torsdag den 6. september 2012

Operation Skriv Hjem som inspirationskilde

Inde på OSH-bloggen (www.operationskrivhjem.dk) er der altid masser af inspiration at hente  -  især til de lidt simplere kort og til restekort.

Og så bliver der hver 14. dag lagt et rigtig godt fif ud  -  eller fif er måske en underdrivelse, for der er hver gang en fin billedserie til en ny måde at lave kort på. Du kan finde dem alle ved at klikke på "14-dages fif" under etiketter ude i højre side af OSH-bloggen.

Til disse kort fik jeg inspiration fra "14-dages fiffet #20", selvom jeg har brugt en lidt anden størrelse kvadrater og så kun fire pr. kort. Ovenpå er sat store snefnug skåret på Silhouette'n.


Så nu røg der lige fem ekstra kort i OSH-kassen, som bliver afsendt herfra i slutningen af måneden, så Charlie kan modtage dem rettidigt til at få dem ud til soldaterne i god tid.

I den forbindelse har jeg også aftale med Charlie, at jeg tager en indsamlingskasse med til Kort&Scrap i Aalborg næste lørdag, så alle jer der kommer dér kan komme til at aflevere kort, og så skal jeg nok sørge for at de bliver sendt af sted!

7 kommentarer:

 1. Super flotte kort... Og JA... Cecilie er en * til at "finde på"...
  God idé at lave kortene kvadratiske...
  Super sejt du får kort "i hus" fra "Toppen af Danmark" ;o)
  Knus

  SvarSlet
 2. Sikke fine kort du har lavet til OSH.
  Og du har helt ret: Cecilies fif er så enkle og elegante og kan varieres på utallige måder. Det papir du har brugt her, og ikke mindst dine snefnug er bare så flotte.

  God dag. Her skinner solen lige fra morgenstunden.....

  SvarSlet
 3. Det er nogle fine kort du har lavet - god idè at bruge snefnugget 2 gange, hvis man kan sige sådan.

  SvarSlet
 4. Søde vinterkort :-) Hvilken farve har den punch du har brugt ? De 2 jeg har, er ikke lige så store...

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...