mandag den 29. september 2014

Hjemmelavede stempler med Moldable foam

Skrevet af: Gitte Grønfeldt

Moldable Foam eller Magic Stamp klodserne er et produkt der dukker op fra tid til anden. Lige nu er de rigtigt 'hotte' at bruge.


Klodserne bliver bløde i overfladen, når du blæser på dem med en heat gun (varmepistol) og dermed kan du trykke mønster i klodsen med f.eks. et almindeligt gummistempel, en stencil, en håndfuld elastikker eller alt muligt andet.
Lad klodsen køle og den er klar til at stemple med.
Når du er færdig med at stemple, rengøres det og nu kan du blæse på det med varmepistolen endnu engang for at få overfladen glat igen. Det kan gøres igen og igen.Her har jeg brugt klodsen sammen med et Dylusion stempel, for at lave et "omvendt" stempel, dvs. at man stempler alt det udenom motivet, mens selve motivet står tilbage i kartonens farve.
Til denne her baggrund har jeg brugt en stencil fra Dylusions. Stencils er ikke så tykke, så motivet bliver ikke så dybt. Men det kan bruges til at lave nogle spændende baggrunde. Til det tredje eksempel har jeg taget en håndfuld elastikker til at lave mønsteret med.
Elastikkerne lavede et overraskende dybt mønster i klodsen. Med lidt fantasi kom de nogle steder nærmest til at ligne roser.
Og til det sidste eksempel har jeg brugt en embossingfolder. Det gode ved embossingfoldere er, at de har både en 'positiv' og en 'negativ' side, så du kan selv vælge om dit hjemmelavede stempel skal være med det ene eller med det andet.

4 kommentarer:

 1. Det var da en super ide, og kunne da være feddt mange gange at kunne lave et omvendt stempel. Sjovt jeg har aldrig hørt om det før, men man siger jo også, at vi skal lære, så længe man lever ha ha

  SvarSlet
 2. Ih, det ser altså super godt ud - og sjovt at kunne lave stempler af "alt muligt" :)

  SvarSlet
 3. Det ser rigtig spændende, sjovt og brugbart ud. Det må klart på ønskesedlen.

  SvarSlet
 4. Aha... den kan buges som omvendt stempel også.... Smart!

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...