tirsdag den 30. november 2010

Clear Stamps i eget design

Jeg har for ganske nylig investeret i maskine og materialer, så jeg kan lave mine egne clearstamps. Der har været en masse arbejde med at køre den ind (og en masse spildte materialer - men jeg regner med at det gamle ord også gælder her: At det skal være skidt, før det bliver godt).
Det ser ud til, at jeg nu er ved at have rimeligt styr på teknikken, og stemplet her "en varm hilsen i en kold tid" er det allerførste jeg har lavet i eget design.
Og så er det jo i morgen det er 1. december - og det betyder bl.a. at det nu er fuldt legalt at høre julemusik for fuld udblæsning og begynde at pynte op i hele huset.

9 kommentarer:

 1. ÅH, hvor ser det bare godt ud. Jeg glæder mig til at se hvad du mere får lavet. Får vi mulighed for at købe det i "boden" ?? KH 10na

  SvarSlet
 2. Ja, det er meningen at stemplerne skal kunne købes i "boden" inden længe :-D

  SvarSlet
 3. Super sødt kort og et fint stempel :)

  SvarSlet
 4. Allerførst TAK for hurtig levering af de hellige 3 konger - glæder mig til at bruge det - resten af leverancen var gaver så det taler vi IKKE om. =0) Fint kort og sødt stempel - ser pænt og skarpt ud i aftrykket - det har jeg ellers hørt kan være problemet med teknikken - så du ser ud til at have styr på det nu - eller også har du været heldig?? ;0)

  SvarSlet
 5. Nej hvor godt! :)..glæder mig så meget til at se flere stempler - og med danske tekster endda ? :)
  Det du viser her ser bare super fint ud! :)
  .....ja er det ikke skønt det lige straks er "tilladt" at høre "Last Christmas" i én uendelighed *G* ;)

  SvarSlet
 6. Jeg glæder mig til at se, hvad du finder på. Synes faktisk der er ved at komme pænt mange stempler med dansk tekst, men vi kan altid lige bruge et til med en god tekst. God arbejdslyst med "digteriet".

  SvarSlet
 7. Det lyder rigtig spændende og det ser knaldgodt ud. Glædelig første december!

  SvarSlet
 8. Sikke et fint stempel. Glæder mig til at se, hvad du mere får kreeret. Dejligt at det er med danske tekster.

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...