søndag den 5. august 2012

En blandet landhandel ;-)

I dag har jeg tre ret forskellige kort til jer. Det første kort er et klassisk eksempel på det man kaldet et "CAS" kort. Det står for Clean and Simple.
Jeg har taget to forskellige embossingfolders og kørt kortet igennem ad to omgange.
I det mellemrum der opstår mellem de to forskellige embossede dele har jeg placeret en håndfuld veneerstjerner, der for nyligt er kommet i butikken. Disse små stjerner er lavet af træ, og her har jeg farvelagt dem med mementomarkers, men jeg tror man kan bruge næsten en hvilken som helst slags tusser. Derefter har jeg givet dem lidt stickels, sådan at de glimter. Du kan se hvilke veneer former hobbyboden fører her:
http://gittes.dk/shop/search-1.html?keyword=veneer

Teksten er fra dette sæt:
http://gittes.dk/shop/hero-arts-clear-14763p.html Jeg har dog klippet det fra hinanden og placeret det i en linie. På den måde kan jeg variere stemplet meget mere.
Det næste kort er en teknik jeg har vist før her på bloggen. Jeg har farvelagt et embosset stempel med distress markers og herefter sprayet det med perlevand (vand + perfect pearls).
Herefter har jeg punchet hjerter ud med en Martha stewart punch og herefter farvelagt dem med "black enamel accents" som er en slags sort glossy accents, der giver en skinnende sort overflade. Den er superflot i virkeligheden og kan varmt anbefales. Man køber dem i en pakke med sort og hvid, og det rækker virkeligt langt. De kan ses her:
http://gittes.dk/shop/inkssentials-enamel-accents-5245p.html
Jeg har brugt en tekst fra samme stempelsæt som før og mattet det resten af kortet. Farvekombinationens inspiration er kommet fra Harlequins dragt, som bekendt består af sort, gul, rød og blå ;-)
De sidste kort er med papirene fra Carta Bella "Paris girl" som jeg viste et kort med tidligere på ugen. Her har jeg taget udgangspunkt i et af hobbybodens egne stemplet "Du er noget særligt" og så punchet en række sommerfugle, hvor den ene skiller sig ud, ved at være lyserød. Den har også får et godt lag stickels, for rigtigt at give bling.
Et par lyserøde rhinesten og lidt stickels på den søde karrusel giver lidt bling til resten af kortet.
Som jeg sagde, tre meget forskellige kort så er der lidt for enhver smag.

Håber I alle har og har haft en fantastisk weekend. God søndag alle sammen!

4 kommentarer:

 1. Super søde kort, du har lavet :-)

  SvarSlet
 2. Lækre kort alle 3. Min favorit er helt klart det første kort. Total lækker stil! Det med at bruge 2 embossingfolders er da bare genialt. Det må jeg også prøve.

  Ha' en dejlig dag :)

  SvarSlet
 3. Super flotte kort alle tre.

  SvarSlet
 4. Dejlige kort - er helt vild med det øverste

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...