onsdag den 23. juli 2014

Knap så mini album del 1

Skrevet af: Lina

Min datter, og dermed også mig, var for nyligt indlagt 14 dage på Herlev Hospital. Og det er en oplevelse jeg selvfølgelig gerne vil dokumentere i hendes scrapbøger. For et års tid siden havde jeg nok lavet et mini album. Men jeg fik aldrig rigtigt kigget i dem. De var også begyndt at blive til rigtigt mange og spredt over det hele.

Så nu laver jeg 12x12 layouts, som så nærmest bliver et, nå ja, knapt-så-mini album inde i mine almindelige 12x12 albums. Denne gang blev det til 4 layouts, og her til at starte med vil jeg vise hvordan jeg laver 'forsiden'.Jeg brugte en skitse som udgangspunkt, og som lovet i videoen er den også her, i en noget mere rentegnet form.


Til selve layoutet har jeg brugt en super lækker papir serie fra WRMemoryKeepers Good Day Sunshine. En fantastisk blok der også indeholder Chip Board bogstaver, stickers alfabet og et ark med diverse stickers. Jeg fandt også noget wood veneer frem, og et Bo Bunny To The Point stempelsæt.

Lidt washi tape, en scallop punch og hjerte confetti punch og gule papirclips fra Studio Calico, og så var layoutet færdigt. Der er ikke så meget journaling, da det jo nærmest 'bare' er intro til de næste 3 sider.Tak fordi du kiggede med
-Lina1 kommentar:

  1. Fantastisk video og skønt LO. Dejligt med dine forklaringer på hvorfor du vælger som du gør. Kh 10na

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...