onsdag den 30. juli 2014

Kort med Gilding Flakes

Annette fra http://annettesdesign.blogspot.dk/ har lavet et kort til butikken, så jeg kan vise frem, hvordan resultatet bliver med de Gilding Flakes fra Cosmic Shimmer, som jeg lige har fået hjem.


Men I skal da heller ikke snydes for det her på bloggen  -  selvom billederne ikke rigtigt yder produktet retfærdighed  -  det er langt flottere i virkeligheden.

Gilding Flakes er et produkt á la bladguld / bladmetal, men det er mere findelt og så købes det i en dåse med changerende farver. Der findes mange forskellige farvekombinationer, og jeg har foreløbig fået otte af dem hjem.

Du bruger det ovenpå f.eks. dobbeltklæbende tape, hvor du børster det fast med en pensel og skrubber kanterne med en grydesvamp, så overfladen bliver helt jævn.

På kortet har Annette både brugt det til rammen omkring kortet og til den massive sommerfugl under den sorte udskæring (begge fra Memory Box).
Valmuestemplet er fra Hero Arts.

P.S. I næste uge er Annette gæstedesigner her på bloggen  -  så glæd dig til at se flere af hendes flotte projekter !!
3 kommentarer:

  1. Ej hvor ser det spændende ud.
    Super flot kort.
    Måske jeg skulle prøve det også😉

    SvarSlet
  2. Det er bare sååå kanon flot med de guilding flakes, og herligt at de begynder at komme herhjemme også nu. Rigtig flot kort.

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...