fredag den 9. januar 2015

CHA - Velkommen til Californien og 5 dage i Paradis

Skrevet af: Gitte Grønfeldt
(Desværre forsinket i udgivelsen pga. Wifi i udu på hotellet).
Klokken er nu omkring 22 på den amerikanske vestkyst, og jeg er klar til at gå i seng efter en lang dag der startede da vækkeuret ringede kl. 03.30 hjemme i Danmark.
Turen gik fra Billund via Amsterdam, hvor det første fly vi skulle boarde viste sig at have tekniske problemer, så de skulle lige have rullet en ny jumbo jet frem til os.
Men udover de 3 timers forsinkelse løb jeg ikke ind i andre problemer, så jeg kunne tjekke ind på hotellet sidst på eftermiddagen og fik handlet lidt flaskevand og mysli barer til i morgen.Sidste opdatering fredag kl. 07.40 lokal tid: har fået hentet mit adgangskort - og er helt klar til første kursus starter kl. 8.00.
I mellemtiden kan jeg lige benytte lejligheden til at udgive dette blogindlæg.

PS døren stod på klem ind til en af hallerne - uha, hvor så der spændende ud derinde. Men jeg må vente tålmodigt til lørdag kl. 10 før messen åbner officielt.

3 kommentarer:

  1. Hej Gitte, - her fra Skive sender jeg mine bedste hilsner, om mange dejlige timer i USA, jeg tror vi er mange der glæder os til at se hvad du får købt hjem til butikken. Mange hilsner fra Annelise.

    SvarSlet
  2. Uha hvor lyder det spændende, og jeg er i hvert fald død hamrende misundelig he he. Glæder mig bestemt også vildt til at se, hvad alle I danskere kan finde til os af spændende ting derovre. Håber det blír en superfed tur og en masse fede oplevelser for dig.

    SvarSlet
  3. Spændende. Ser frem til at høre mere :)

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...