tirsdag den 6. januar 2015

Året der gik, og året der kommer - Louise

Skrevet af: Louise

Top 3, bedste projekter i 2014

Mit minialbum som er lavet med Projekt life kort blev jeg rigtig glad for. Især fordi jeg har så mange af de kort, så det var en god måde at få nogle brugt.


Min måneds-forside til mit Projekt life er jeg også rigtig glad for. Både fordi jeg endelig har fundet et format til det som passer mig rigtig godt. Og så fordi jeg er vild med den mintgrønne farve, og guld !Dette kort med stempler og papir fra Lawn fawn blev jeg også godt tilfreds med, men generelt har jeg lavet mange projekter med enten stempler eller papir fra Lawn Fawn.

Top 3 - Årets farvorit produkter / trends / Teknikker

- Guld og glimmer. Aldrig havde jeg troet at jeg skulle falde for guld og glimmer, men jeg kan jo se at det mere og mere sniger sig ind på alt jeg laver, og jeg synes det ser super flot ud.

- Lawn Fawn er kommet med en masse lækre nye ting i året der er gået, og jeg er helt vilde med de fleste. Og at der efterhånden er dies til stort set alle stempler, det er så lækkert.

- Lag-på-lag. Er noget som jeg synes rigtig er kommet frem i året der gik, især i Projekt life og på LO's, og jeg synes det ser vildt flot ud. Jeg prøver, men det kræver øvelse, så en teknik der helt sikkert kommer med mig ind i 2015.Top 3 - Nytårsfortsætter 2015

- Jeg skal helt sikkert blive bedre til at priortere min tid, så der kommer mere tid ved krea-bordet!

- Jeg har nogle projekter liggende som skal gøres færdige, bl.a nogle forskellige minialbums.

- Jeg har mange 6*6 blokke, og de skal altså bruges inden der købes flere!Det var en lille top 3 fra mig. Rigtig godt nytår allesammen.
/ Louise

2 kommentarer:

 1. Rigtig søde kort især det sidste er jeg ret vild med. Spændende at se, hvad det nye år kommer til at byde på scrapmæssigt, det er helt sikkert

  SvarSlet
 2. Godt nytår
  Det er så fint det du har lavet.
  Dejligt at hører din top 3
  Knus Annette

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...