søndag den 28. december 2008

Digital Scrapbooking

Jeg havde ellers lovet mig selv aldrig at prøve det (for jeg havde en lumsk fornemmelse af, at jeg ville blive grebet af det) - men her i weekenden kunne jeg så ikke længere modstå fristelsen.

Jeg startede med at sidde og 'lege' lidt med et meget simpelt LO:
Men jeg kunne godt se, at der manglede noget 3D-effekt og nogle skygger, for at få det til at se mere 'naturtro' ud.
Så jeg legede lidt videre, og det kom der så dette resultat ud af. Jeg er ovenud tilfreds med det, for det er jo sådan set kun mit andet forsøg med digital scrapbooking:
Du kan læse meget mere om hvordan du kommer igang på Scrapsisters' Magasin:http://www.scrapsisters.dk/magasin/index.php/digitalscrapbooking/nybegynder-guideog på Forum'et er der hjælp at hente, hvis du har spørgsmål (og links til gratis 'kits' med papir og pynt): http://www.scrapsisters.dk/forum/index.php?board=9.0

5 kommentarer:

 1. Det har du da klaret flot. Jeg er vild med dit farvevalg på dit andet forsøg.

  SvarSlet
 2. Du ønskes et rigtig godt og lykkebringende nytår.
  Ser frem til at følge din blog i det nye år.
  Nytårshilsner fra Majer

  SvarSlet
 3. Hvor er det bare godt gået Gitte. Det er lige før jeg er nødt til at prøve det også men er lidt bange for at jeg vil bruge en masse mere tid foran computeren.
  Rigtig godt nytår.

  SvarSlet
 4. De er super flotte, og du har sikkert ret i at du bliver grebet af det. For det gør man bare. Jeg vil også lige ønske dig og dine et rigtigt godt Nytår. Tak for det gamle år, det har været hyggeligt at følge med på din blog i år. På gensyn i 2009

  SvarSlet
 5. Uha, ja, det kan man hurtigt blive grebet af - men så er det jo godt, at det ikke behøver at være den dyreste hobby - der findes jo et hav af gratis kits, og gratis ting er jo altid velkommen. ;o)

  Glotte layouts du har fået lavet.

  Godt nytår - glæder mig til at se, hvad du får lavet i det nye år.

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...