mandag den 18. juni 2012

Inkido i pink..

Hej og velkommen til. Jeg håber I alle har fulgt med i den sidste uges tid, da gæstedesigner Vivi Thomsen, viste sine kreationer frem på bloggen... wauw.. siger jeg bare.. sikke et talent.. godt gået Vivi..!!
Hvis du ikke allerede har set hendes kreationer, så scroll lidt længere tilbage og nyd detaljerne.
I denne uge har jeg på min første dag lavet to kort med et lyserødt papir fra Inkido. Dette svenske mærke er blevet et af mine favoritter. Jeg elsker at de på nogle af deres papirer, har 4 seks gange seks felter med papir der matcher hinanden i farve, tone og motiv. Det bliver så nemt at lave smukke farvekoordinerede kort på den måde, når andre har gjort arbejdet en, og så bare serveret et tag-selv-bord af smukke vintagemotiver ;-)

Begge kort er lavet med udgangspunkt i skitser fra pagemaps.com

Hvis du kan lide at bruge skitser, kan jeg absolut anbefale den side. Der kommer nye scrap-skitser hver måned og ca. hver tredje måned kommer der også nye kort skitser. Jeg har brugt et papir fra springtime-serien. Hobbybodens udvalg i Inkido-papir kan du se her: http://gittes.dk/shop/search-1.html?keyword=inkido

Der er rigtig meget lækkert at vælge imellem. Jeg har brugt et sæt af de nyere prima-stempler til at stemple de mørke grene med i højre side. Og en perlecirkel til at fremhæve den midterste sommerfugl, der stanset ud med en Tim Holtz movers and shapers dies. Sommerfuglene er absolut en af mine favoritter blandt de dies. De passer perfekt til kort og kan pyntes nemt fordi de er massive og ikke har udskæringer. Det gør valgmulighederne mange og de kan jeg personligt godt lide.
De næste kort har jeg også været i gang med Tim Holtz dies. Denne gang er det dog caged bird, hvor jeg kun har brugt selve fuglen til at lave kortet med. Jeg har her stanset den ud i chipboard for at give lidt dimension og så bagefter limet en stanset fugl mere (lavet af en gammel bogside)på. Den lodrette gren er også fra et prima-stempelsæt og det ene frimærke har fået et lille hjerte for at give lidt liv. Frimærkerne har jeg stanset ud med en punch :-)

Det er nok ikke sidste gang jeg prøver denne skitser, jeg synes, den er meget harmonisk og kan varieres i det uendelige.

Håber I alle har haft en god weekend.. nu venter vi vist snart på at få sommerferie, og så må vejret da gerne blive lidt bedre... synes I ikk?

2 kommentarer:

  1. Rigtig flotte kort og mange tak for tippet med pagemaps. Hilsen Annette

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...