lørdag den 18. august 2012

Feriefoto som kortskitse

Jeg har igen forsøgt mig med et feriefoto som skitse - denne gang til et kort, men jeg tænker også "skitsen" kan bruges til et LO.


Jeg har taget udgangspunkt i baggrunden med de mange "strimler". Dem har jeg genskabt på mit kort med strimler af mønsterpapir fra en ny serie fra Graphic45. Jeg har altid været vild med Graphic45, men syntes deres serier begyndte at blive lidt for mørke, men denne gang har de lavet en meget lys baby-serie, men der er så mange fine motiver, som ikke nødvendigvis skal bruges til baby-ting. På kortet ser man ikke så meget af motiverne fordi det er strimler, men se mere her.


På kortet har jeg desuden sat pynt på de steder der var "pynt" på billedet. Mit pynt består af en blomst, som har fået en stilk af halvperler, en sommerfugl og et tag med tekst fra et af Gittes egne stempler. Jeg elsker teksten på det her og aftrykket bliver bare perfekt :-) Skal lige huske at beklage at farverne er lidt off. Kortet ser sort/gråt ud, men det er mørkegrønt i virkeligheden. Det betyder også at farverne på mønsterpapiret ikke er helt som i virkeligheden, men håber I kan li det alligevel.

5 kommentarer:

 1. Hvor er det sødt :)

  Det kan faktisk bruges til OSH kort fordi det så enkelt :)

  SvarSlet
 2. Det er jo faktisk en god ide at tage billeder på ferien med det formål at lave kort - vil jeg forsøge at huske til næste gang.
  Det kort du har lavet kan jeg rigtig godt lide.

  SvarSlet
 3. GOD ide at lade sig inspirere af alt man ser omkring sig og skønt stempel det "kom jeg" også til at købe da jeg var i Odder.

  SvarSlet
 4. Super flot, jeg er vild med det.

  SvarSlet
 5. Tak for jeres søde kommentarer. Og ja det er med at lade sig inspirere af ALT. Og man behøver jo ikke bruge billederne her som skitser - man kan lade sig inspirere af enkelte detaljer.

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...