onsdag den 18. december 2013

18. december - Sne, der falder

Disse julemærker er lavet med den samme embossing folder og alligevel har de fået to meget forskellige udtryk. Det er en embossingfolder, der ligner snefnug. Øverste er mønstreret ret spredt mens det bliver mere tæt forneden.
 På det øverste tag har jeg klippet et par bakker i fri hånd og embosset kanten med en hvid glimmer embossing. Jeg har skåret et lækkert juletræ ud med denne dies og pyntet det med forskellige rhinesten. Jeg kan godt lide det udtryk træet får med den mange farver ;-) På snefnuggene har jeg kommet hvid enamel accent, som er en hvis slags lak.På det nederste tag har lavet ladet kartonet stå bart, så om sige. Jeg har brugt denne dies fra memory box. Denne hedder groove branch.. fedt navn ikk? Derudover har jeg brugt to fuglehuse, som begge er Marianne dies. Snorene er lavet af twine og hænger ikke sammen. Jeg har bare limet sløjferne oven på snorene.

Teksterne på begge kort stammer fra mit absolut ynglings jule-stempelsæt. Der er masser af små tekster på sættet og det koster kun 85 kr. I kan se sættet her.

7 kommentarer:

 1. Super søde tags Jane, og det beviser at nogle gange skal der godt nok ikke meget til at lave noget virkelig flot, det har du sandelig bevist her. Super flotte begge to.

  SvarSlet
 2. De er så fine begge 2...men hvor finder jeg den embossing folder i din webshop ? Er den udsolgt ?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, den er desværre udsolgt lige nu - og jeg er bange for at den er helt udgået.
   Men man kan lave noget tilsvarende selv, hvis man bruger en blød måtte som underlag og en ciseler-pen (sådan en med en lille kugle i enden) og så laver nogle tilfældige prikker i forskellig størrelse i kartonen :-D

   Slet
 3. Hvor er de flotte...
  og en god ide, Gitte, at bruge den pen til snefnug

  Ha en god dag

  SvarSlet
 4. Super fine tags begge to.
  God aften. Kh. Anette

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...