mandag den 6. juni 2011

Dagens sommerfugl nr. 1

Som vi allerede har fortalt via vores sneak peak, så havde vi (Gitte og Anne) en rigtig produktiv dag i fredags, hvor vi udfordrede os selv og hinanden til at lave en masse fede kort.For at markere, at vejret har været helt fantstisk de sidste par dage og sommeren er over os, så har vi valgt at lade en sommerfugl gå igen på alle kortene. Men ellers er der brugt en masse forskellige teknikker, produkter og materialer på alle kortene. Og fælles for dem alle er, at vi kun har brugt rester - ud over baserne til kortene, så har vi ikke taget hul på et eneste helt stykke papir.


Så læn jer tilbage og nyd de næste 14 dages indlæg - der kommer et hver dag.

Mit første kort - og dermed kort nr. 1:Sommerfuglen er skåret ud i hvidt karton på BigShot med den skønne die fra Sizzix (og I kan lige så godt vende jer til det - for den kommer I til at se rigtig meget til de næste dage) og malet med et lag af guldfarvet Crackle Paint fra Tim Holtz.

Efterfølgende er der embosset med guld embossingpulver sammen med et Hero Arts baggrundsstempel. Det er samme embossingpulver, der er brugt til de to stempler (teksten og blomsten) som er stemplet direkte på kortet.

Til sidst er der sat et lille bånd på tværs af kortet.


Et lille close up af sommerfuglens mønster og den stemplede og embossede blomst.Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...