søndag den 5. juni 2011

Tag med sjove teknikker

Jeg har jo helt glemt at vise tag'et fra den anden make&take på forårets Scrap-a-Mania (andet end et sneak-peek). Men her er det:Det er et ganske almindeligt cremefarvet Manilla-mærke, som først har fået et sprøjt med Color Wash spray i farven "Stream".


Blomsten (der oprindeligt var kridhvid) har fået sprøjtet Color Wash på i hele tre farver: "Butterscotch" (gul), "Lettuce" (grøn) og "Stream" (turkisblå).

Udklippet er fra Graphic45's serie Steampunk Debutante, og det er først duppet med embossingsværte og derefter er der drysset "Deep Impressions" embossing powder over, som bagefter er smeltet med en varmepistol. Den grove embossingpulver lægger sig, så det ligner vanddråber på overfladen, når man kun bruger ét lag som her. Jeg synes det er sådan en fantastisk effekt.
Hvis man bagefter giver den et lag mere (embossingsværte, -pulver og varmepistol), så bliver laget helt jævnt på overfladen. Og efter en tur i fryseren kan laget "knækkes" og lave sjove krakeleringseffekter . . . men det er jo en helt anden historie...

Guldprikkerne er lavet med MyStik flytbar lim - limprikkerne er simpelthen rullet på kartonen, og bagefter har jeg lagt et stykke Design Metal Foil ovenpå og gnubbet det fast. Man *kunne* også sagtens have embosset med guldpulver, da embossingpulver også binder fint på limen.

4 kommentarer:

 1. Super skønt tag, tak for gode tips.

  SvarSlet
 2. Eiii, hvor ser det godt ud !! Spændende teknik.

  SvarSlet
 3. Superlækker tag, i skønne farver og embossing virkningen er utrolig !

  SvarSlet
 4. Waw - hvor ser det lækkert ud...

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...