onsdag den 7. august 2013

Smashin' USA - #2

Undervejs på turen havde vi ikke umiddelbart mulighed for at printe billeder ud, så jeg noterede løst og fast i bogen og gjorde plads til fotos undervejs.
Og alligevel rendte jeg ind i pladsproblemer hist og pist, så der måtte jeg finde på nogle løsninger, som kunne rumme flere fotos. Og andre gange havde jeg brug for at kunne gemme lidt større ting som f.eks. flybilletter og brochurer.



Her blev løsningen til de ekstra fotos at sætte en "flap" ind på siden. Her er det et stykke karton lidt smallere end bogen og med 2 cm ombukket kant forover, som blev klæbet fast. Den nederste kant på kartonen er revet i stedet for at skære (det er ColorCore karton, som har en lysere farve indeni).


Herover har jeg slået to fluer med ét smæk  -  jeg har lavet en lomme ved at  tage et kvadratisk stykke mønsterpapir lidt smallere end bogen og bukket det øverste højre hjørne ind bag. Herefter er lommen limet forneden og i de to sider. Så nu er der plads til at stikke nogle brochurer ned i lommen OG samtidigt få dækket siden Eiffel-tårnet, som ikke lige passede ind i sammenhængen.



Las Vegas-siden er også lavet som en skjult ekstra side med fotos indeni. Selve siden med motivet findes i en helt anden Smash!-bog (Wedding), men jeg ville gerne have den ind her, da jeg havde et foto af mig selv foran det berømte skilt. Så siden er simpelthen bare blevet sat fast vha et stykke bukket karton øverst.



Jeg ville gerne have flere fotos i bogen af det flotte gamle skib Queen Mary, der ligger fast i Los Angeles' havn. Så her falsede og foldede jeg et langt stykke karton, så jeg kunne klæbe en hel række fotos på den lille "harmonika", der er lige til at folde ud.



Og her er lige et genkig på den første side fra bogen, som jeg viste forleden. Billetter, kuffertmærker osv. fra flyveturen er puttet i den pinkfarvede lomme.
Og det er ikke bare en tilfældig lomme  -  nej, det er den lille folder vi fik ombord på flyet med aftenens menu. Så jeg har kun limet den fast på bagsiden (forneden + de to sider, for det er jo en lomme) og så kan man stadig åbne den og se menuen indeni. Igen to fluer med ét smæk.

8 kommentarer:

 1. Det ser vildt godt ud. Hvor er der mange gode ide'er, som jeg helt sikkert kommer til at "stjæle" til min bog. :0)

  SvarSlet
 2. Flot Smash. Det er nogle gode måder, du har fået sat ekstra billeder ind.

  SvarSlet
 3. Rigtig cool bog her Gitte, den er virkelig flot og med masser af fede ideer. Helt fantastiske billeder, og du har sat det hele op, så jeg næsten følte, jeg var tilbage i USA igen, nogett som meget gerne måtte ske, det er helt sikkert DYBT SUK. Der er bare sååå mange fede oplevelser derovre fra, og jeg kan se, du har lige så mange med hjem, som vi havde, selv om de er meget forskellige ha ha ha.

  SvarSlet
 4. Super smarte løsninger til de ekstra billeder.

  SvarSlet
 5. Super flot og gode ideer til plas-løsninger :)

  SvarSlet
 6. Det ser ud til at have været en god tur. Smarte løsninger du har udtænkt.

  SvarSlet
 7. Den er så fed :) Glæder mig til at se når den bliver færdig :)

  SvarSlet
 8. Det ser godt ud! God inspiration.

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...