lørdag den 26. oktober 2013

To layouts med samme papir

Jeg forelskede mig i en papir serie fra Bo Bunny da jeg besøgte butikken i Odder for nyligt, måtte have et af hvert med hjem.
Nu er de så blevet brugt til to layouts med meget forskelligt indhold, et med minde om min søns store dag da han blev student og et med minde fra Samsø Højskole.

Da der er mange piger på layoutet besluttede jeg mig for at det var okay med blomster ;-) Der er jo både mor, papmor, lillesøster og kæreste. Faderen mangler, han var med pr telefon fra Kandahar.


Detalje fra pynten. jeg tog nogen hvide blomster, gav dem en gang tea dye distress ink i kanten og sprayede vand på for at få det til at flyde sammen. Da det var tørt kom der et meget tyndt lag stickles i platinium langs kanten af blomsterne. De små blomster fik samme tur med ink, men ikke stickles.
Filmstrimlen fandt jeg i bøtten med blandet "dims", ved ikke hvor den er kommet fra oprindeligt :-) og de fine tandhjul er laser-cut chipboard fra Gittes butik.


Langs kanten har jeg hist og her brugt et borderpunch for at skabe en ujævn kant med lidt mønster og mellem dem er kanten distressed. Hjørnet er blevet foldet ned og fastgjort med brad. Mønsterpapiret under titlen har jeg givet en tur med en mask(crafters workshop) og noget distress ink i tea dye for at give lidt mere farve til det lidt ferske hjørne af papiret.


Layout nummer to er fra Samsø. Her har jeg ikke rigtig nogen undskyldning for at bruge blomster for eneste person på layoutet er køkkenchefen fra Samsø Højskole, Steen.... men jeg gjorde det nu alligevel :-)
I øverste venstre og nederste højre hjørne har jeg igen leget med masks fra Crafters workshop for at give lidt farve til papiret, ligesom jeg har haft gang i net i rosa både over og under billedborten.

Jeg brugte en lille stump af det mønster papir med frøposer for at skabe sammenhæng med billederne med afgrøderne fra Samsø.... suk noget jeg i øvrigt savner; Samsø Højskole!


Et nærbillede af pynten under billedborten bestående af net, blomster og lækker laser cut gren med små blomster.
/Gitte O

4 kommentarer:

  1. WAUW hvor er det fine LOér begge to. Jeg er imponeret over hvor flot de begge er, med så blegt papir og ikke det vilde farveorgie til at bryde, men alt hviler bare perfekt i hinanden. Super flot lavet.

    SvarSlet
  2. Hvor er de utrolig smukke og rolige begge LO og nogle lækre detaljer
    Mvh Vivi Bislev

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...