lørdag den 17. maj 2014

Genbrugsguld

Skrevet af Jytte

Som mange nok har fundet ud, er jeg ret begejstret for at gå på jagt efter "genbrugsguld". Man kan finde mange, skønne sager i genbrugsbutikker, på loppemarkeder eller måske i forældres/bedsteforældres gemmer. Man skal bare være lidt åben og kikke ind "bag skramlet", som mange nok vil synes, det er.

Her er noget af det, som jeg har fundet af genbrugsguld  - og betalt en meget beskeden pris for.


Jeg kikker især efter ting i vintage-stil: Bøger med gamle skriftstyper, nodehæfter, hæklede/kniplede festoner, blonder, knapper og andet, som vil gøre sig smukt på kort. Kombineret med smukke mønsterpapirer får man virkelig en lækker og ægte vintagestil frem.

Desuden er jeg vild med at lege med Altered Art og derfor er gamle flasker, rammer, pap-påskeæg m.m. også dejlige fund. Det gælder om at se mulighederne i de gamle sager. Er man åben for det, så kan man hurtigt få samlet en stak genbrugsguld. Jeg drømmer om at finde et gammelt vækkeur, som jeg kan dekorere.


Her kan i se et par af de projekter, hvor jeg har brugt genbrugs-materialer. Rammen og glasset er malet med acrylmaling og der skulle gerne komme et lille sommerprojekt ud af de to. Stoffet under materialerne er for øvrigt et gammelt gardin - også købt i genbrugen. Det bruger jeg rigtig tit, når jeg tager fotos af mine vintagekort m.m.

Håber i har fået lyst til at gå på genbrugsjagt - og held og lykke med det.

Ha' en dejlig og kreativ dag :)

Jytte

5 kommentarer:

 1. Nej hvor skægt, lige som vi tager emnet op på SS så kommer der også opfølgning her, og sikke fede ting, du har fundet og vise os her Jytte, det er bare super gode eksempler på lige præcis det emne.
  Og hvor er dine projekter fede, du har gang i her også. Kanon flotte lavet.

  SvarSlet
 2. Ja, Jytte du har helt ret, der er mange "guld fund" der hvor ingen andre kan se dem, jeg er også ret god til at finde "de gode sager" men måske ikke så god som dig til at få dem brugt, så jeg håber du viser noget mere af dit færdige arbejde. knus morkaren.

  SvarSlet
 3. Det er så hyggeligt at gå på jagt i gemmerne. Jeg er dog ikke altid så god til at få tingene brugt, som tankerne var, da de blev slæbt med hjem ;o). Så jeg glæder mig til at se mere af de færdige projekter.
  Ønsker en dejlig lørdag aften.
  Kh. Anette

  SvarSlet
 4. Ja der kan være utrolig mange projekter i gamle ting. Efter at jeg er begyndt at lege med blonder, ser jeg efter det, hvor jeg kan komme til det. I går var jeg heldig og om lidt skal jeg måle, hvor mange meter, der var af den en slags blonde jeg fandt. Glæder mig til at fælge dine projekter.

  SvarSlet
 5. Det er lige i min ånd det her.. elsker jagten på det uventede! det er så fedt at kunne få noget nyt ud af andres "skrammel". Jeg kigger også altid efter gamle spil, tit er der flotte brikker/billeder på gamle børnespil.

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...