onsdag den 22. oktober 2014

Langt om længe et layout...

Skrevet af: Gitte Grønfeldt

Jeg vil skyde på at det er omtrent halvandet år siden jeg sidst har lavet et 'rigtigt' scrapbooking layout. Tiden er mest gået med at lave kort, tags, minialbums og Smash, men da jeg fornylig fik den nye serie Vintage Venture fra Riddersholm Design ind af døren, ja SÅ måtte jeg bare i gang med at scrappe fotos igen.


Valget faldt på en lille serie fotos fra USA-turen i 2013, og de er taget ved en nedlagt tankstation langs den legendariske Route 66 i det sydøstlige Californien.


Udover Riddersholm papiret har brugt det støvede røde ark fra Pion Design.
Bogstaverne er Thickers fra American Crafts med landkort på ('Everywhere Printed')- de passer så fint til rejse-layouts, synes jeg.

Blomsterne har fået et pust Moon Shadow Mist i farven Buccaneer Bay Blue fra Lindy's Stamp Gang. Den farve passede helt perfekt til de blå toner i mønsterpapiret.
Jounalingen blev der ikke rigtig plads til på selve layoutet, så jeg har lavet en lille lomme under det ene ark mønsterpapir, hvor der er så er en tag der kan trækkes ud.
Det er bare et aflangt stykke karton, som jeg har afrundet i hjørnerne, og så har jeg sat en udstanset File Tab på foroven.3 kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...