fredag den 31. oktober 2014

Kort med Vintage Venture fra Riddersholm

Skrevet af: Gitte Grønfeldt

På kort-og scrapaftenen i butikken i går aftes fik jeg (udover at hygge mig og snakke med alle de andre piger) bl.a. lavet dette kort.
Jeg har brugt de lækre papirer fra Riddersholm Designs nyeste serie Vintage Venture.


Den brune kant mellem de to stykker mønsterpapir er lavet med en Spellbinders Borderabilities.
Båndet med de hvide roser var noget jeg fandt i mine gemmer. Lysekronen er et stempel fra Inkadinkado og natsværmeren er klippet ud af det ene ark med mønsterpapir, sat på med skumpuder og så har den fået et lag Glossy Accents.
Tekststemplet er fra Operation Skriv Hjem Stempelsættet.


 

4 kommentarer:

 1. Skønt kort med de pragtfulde papirer her Gitte, og den lysekrone passer bare perfekt dertil. Tror faktisk jeg har det sæt også et eller andet sted, brugte det en del sidste år, men skal da vist há det fundet frem igen nu tror jeg.

  SvarSlet
 2. Flot kort - og ja, det er lækkert papir.....

  SvarSlet
 3. Et meget smukt kort - og foruden? Tusinde tak for den hurtige levering HVER gang.. Jeg køber efterhånden kun mine ting hos jer!!... Tak igen

  SvarSlet
 4. Super flot kort du har lavet, en hel anden stil end du plejer, men du mester jo alle stilarter kan jeg se, meget smukt.
  Nøj, det er så lige gået min næse forbi at der var scrap aften, det har jeg hel glem at holde øje med, jeg må da oppe mig:-) godt I havde en hyggelig aften.
  Knus Annette

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...