søndag den 12. juli 2009

Cupcakes and birdies

Idag har hele designteamet været samlet på samme adresse, og sammen med os var Anne også kendt som Fru N. Jane startede dagen med at stille os to udfordringer, vi skulle lave et kort med hver af de to punches hun havde med, nemlig:

1. Cupcake punch http://gittes.dk/shop/designer-punch-cupcake-7700p.html
2. Fugle punch http://gittes.dk/shop/designer-punch-birds-7701p.html

Det var eneste regel, ellers var der frit spil. Formålet med udfordringen var nemlig at vise hvor forskelligt resultat man kan komme ud med udfra det samme punch.

Først fire stemningsfulde kort med fugle. I flere tilfælde er fuglene blevet embossed, det giver en flot 3D effekt og giver fuglene mere karakter.

Dette kort er lavet med en journaling pad fra websters pages. Der er monteret et cremefarvet zigzag bånd, to blomster fra prima der er sat sammen med en beadcap i kobber og en lille grøn brad. Under blomster har jeg sat punchede blade i grøn og hvid for at give noget fylde og farvespil. Til sidst har jeg sat tre små dewdrops på række under båndet

Annes fuglekort er lavet med smuk embossed kant, her er embossing sværten kørt langs kanten af kortet og embossingpulveret er efterfølgende drysset på og varmet. Også fuglen har fået en tur med embossing. der er pyntet med bånd, blomst i flere lag samt pin.

På dette kort er der pyntet med små ruller af papir, bundet sammen med en sløjfe. teksten er små stempler, og passer fint med stemningen fra fuglene.
Til dette kort er begge fugle fra punchet brugt. Dog punhet af to omgange for at få dem til at kigge hver sin vej - dvs. den ene gang vendte papiret på hovedet. Fuglene er monteret i en ramme fra nestabilities og sat på kortet, som desuden er pyntet med bånd og små metal embellishments og lidt blomster.


Og så til kagerne. På den første er der brugt liquid pearls, dels til den lille swirl i øverste højre hjørne, og dels som pynt på kagen. Se her: http://gittes.dk/shop/search-1.html?keyword=liquid%20pearls hvis du vil se nærmere på hvilke farver der er mulige.
Cup caken er sat på en lille firkant med rundede hjørner og monteret i det ene hjørne. Kortet er desuden pyntet med en stor blomst sat sammen af forskellige størrelser blomster i forskellige matchende farver - afsluttet med en knap med scrappers flos. I siderne er der lavet et par linier med halvperler.

Anne lavede et meget anderledes og sødt kort, hvor kortet blev skåret ud ved hjælp af dies, og kagen faktisk var lavet indeni kortet og kunne ses gennem vinduet i forsiden. En rigtig sød effelt.Dette lyserøde tøsede kort er lavet med papir fra DWAV nursery mat stack. Der er brugt lyserødt zigzag bånd og rhinsten, og et enkelt hjerte til at give cupcaken lidt bling. Det nederste af cupcaken er embosset med olivengrøn og der er brugt små hvide bogstavstickers til at skrive tillykke med

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...