søndag den 27. marts 2011

Ny og større Hobbybod på vej

Den lillebitte butik på Samsø er efterhånden ved at blive *for* lille.

Vi nærmer os hastigt de 5.000 varenumre, og de fysiske rammer i den ene ende af stalden kan slet ikke rumme det hele længere, så vi har på det seneste måttet tage bl.a. den ene stue i brug til "fjernlager".

Men nu er der håb forude - den anden (og større) del af staldbygningen er blevet ryddet for cykler, haveredskaber og tomme papkasser, og i løbet af få uger rykker en af de lokale entreprenører ind med sit udstyr og går i gang med at bryde gulvet op.
Senere skal der støbes nyt gulv, isoleres vægge, sættes loft op og etableres toilet osv. Når man ser stalden, som den tager sig ud i dag, så kan det være svært at forestille sig, at der engang i løbet af 2011 skal stå mønsterpapir, punches, blomster og bling, dér hvor der lige nu er fodertrug og l***e-render! Men det er planen - og selvfølgelig skal der tages en masse billeder undervejs, så jeg har noget at scrappe.

13 kommentarer:

 1. Ejjj hvor lækkert, skønt projekt i har gang i... Jeg kan nu godt se for mig det kan blive en lækker stor butik :)
  Glæder mig til at se billeder med tiden :)

  SvarSlet
 2. Nej hvor er det lækkert for jer. Så er det jo lige før at man skal vente med at besøge dig indtil det er færdigt :o)

  SvarSlet
 3. Nej hvor skønt! Jeg SKAL til Samsø og besøge dig - måske til sommer? Jeg forsøgte at overtale kæresten til at tage en tur til Samsø sidste år. Jeg har dog ikke fortalt ham at det skal være torsdag eftermiddag og at jeg har skumle bagtanker ;-)

  SvarSlet
 4. Nej, hvor fantastisk!! Det glæder jeg mig til at følge med i :)

  SvarSlet
 5. Åh, hvor er det bare spændende, glæder mig til at følge projektet. Skal da vist snart til Samsø ;o)
  KH 10na

  SvarSlet
 6. ..det kan jeg nu godt forestille mig. Hvor bliver det dog bare en lækker butik. Og sikke "du" er vokset siden du kunne have det hele i huset!

  SvarSlet
 7. uhh Gitte vi glæder os da til at følge med. Det er da vildt fedt.

  SvarSlet
 8. Ja du er nødt til at tage nogle billeder løbende for det bliver da lidt sjovt at følge med i og ikke mindst at se det færdige resultat!
  vh Renne

  SvarSlet
 9. Ej hvor skønt, så fedt for jer, bliver jo nødt til at komme til Samsø en dag og se biksen IRL. Faktisk har vi snakket om det mange gange, men det er ikke blevet til noget endnu af flere forskellige grunde, men sparer nu stadig op :-)

  SvarSlet
 10. hvor fedt...så skal jeg meget gerne til Samsø når I er færdige
  :-)

  SvarSlet
 11. Hvor det det bare lækkert... så må jeg altså snart se at komme til samsø. Om ikke andet så i 2012... så har jeg måske osse sparet sammen til rigtig at shoppe igennem :)

  SvarSlet
 12. Super spændende projekt, som jeg glæder mig rigtig meget til at følge.
  Det ser ud til der er god plads til alle de lækre scrappesager. :0)

  SvarSlet
 13. Nææææhhh hvor fantastisk. Det blir da en skøn butik du kan få i det store lokale, og bruge den lille bix som fjernlager.
  Tænk at du kan få din stue tilbage.

  Glæder mig til uge 26 at se hvor langt projektet er nået.

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...