mandag den 5. august 2013

Smashin' USA - #1

Da jeg selv (Gitte) og den anden Gitte (Ottosen) var i USA i januar i forbindelse med CHA Winter Show og efterfølgende "Road Trip" i det vestlige USA, havde vi hver en Smash!-bog med på turen.

Jeg vil i dette og de tre næste blogindlæg prøve at komme med et lille indblik i hvordan jeg har grebet det an og hvad der er kommet ud af det. Lidt om hvilke tanker jeg har gjort mig undervejs osv.

Jeg får ofte henvendelser fra kunder, som har lidt svært ved at komme i gang med at "smashe" og det bedste råd jeg kan give er "Slå dig løs og slip det fri". Mange gange er man lidt for bundet af den pænhed der normalt hersker i ens layouts og mini-albums  -  men hvis en Smash! skal fungere som en dagbog / mindebog, så kan det ikke blive lige pænt det hele.
Men da jeg først selv gav slip og gik i gang og ikke skelede til pænheden længere, så gik det hele som smurt.

I dette blog-indlæg kommer en introduktion til min Smash!  -  og i de kommende indlæg vil jeg komme lidt ind på hvordan jeg har grebet det an med at få plads til ekstra billeder, hvordan man kan "fixe" de sider i bogen der måske ikke lige passer ind i temaet og endelig lidt om de detaljer som JEG synes har gjort min Smash! til en personlig dagbog/mindebog fra en skøn tur.De første par sider i bogen er helliget titlen og et par fotos fra flyveturen derover.
Meget af den pynt jeg har brugt, købte jeg mens vi har i USA, for de har et skønt udvalg af ting vi ikke lige ser herhjemme.Den første egentlig side i bogen, som fortæller om rejsen derover. Vi forsøgte at tage en masse sjove billeder undervejs  -  bl.a. som her, hvor vi begge er kommet med ved at holde kameraet i strakt arm.
Og den allerbedste detalje: den arme pige i det tredje passagersæde på vores række, hvor man ligefrem kan høre hende tænke "Gisp! skal jeg virkelig sidde ved siden af de to tosser i 11-12 timer . . . og vi er ikke engang lettet endnu!".Jeg synes Smash! bogen er super til at dokumentere alle de små sjove, skøre, skæve og anderledes oplevelser undervejs.
F.eks. da vi landede i Los Angeles' internationale lufthavn og det viste sig at vores baggage stadig stod i Paris !! Så var det jo oplagt at fotografere en tom bagagevogn til Smash'en.
De fleste af billederne er printet ud på min Canon Selphy printer, som f.eks. kan lave 4 fotos på et ark i postkortstørrelse. På den måde får man plads til flere billeder på hver side.

Nogle dage havde jeg rigtig mange fotos fra, så for at få lidt mere af stemningen med som her fra CHA-messen, så valgte jeg at lave nogle af billederne som en lille collage og bruge den i bogen.


6 kommentarer:

 1. Hvor ser det bare fedt ud, og det ser i hvert fald ud til ud fra det her, at I havde en kanon tur, som man nok skulle kunne genopleve lidt gennem den SMASH bog her, er jeg sikker på. Kan faktisk godt lide, at det hele ikke er så net og pænt, men lidt op og ned, ligesom livet jo også er. Virker på en eller anden måde mere naturligt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor ser det godt og "sejt" ud.
   Jeg har netop taget hul på en smash, om en ferietur,
   Vi havde i marts. Glæder mig til at se de næste indlæg.
   For sjovt nok så kan det være rigtig svært lige at komme igang,
   Som du også skriver.
   Rigtig god dag.

   Slet
 2. Rigtig fedt....du har virkelig givet slip...:-)
  Jeg havde en ide om at lave en smash over sommerferien i år...men det blev ikke....måske til næste sommer.

  SvarSlet
 3. Lækker Smash med en masse fine detaljer!
  Det ser ud som om I har haft en fantastisk tur. Glæder mig til at se mere ; )

  SvarSlet
 4. Det ser godt ud. Hvordan med foto, blev de fremkaldt på turen, eller da du kom hjem? De sidste gange jeg har været ude at rejse, har jeg haft bog med, jeg har lavet det som en dagbog og der er fravær af foto.

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...