tirsdag den 22. oktober 2013

Gæstedesigner: Inge-Marie

De kommende dage skal I møde en ny gæstedesigner her på bloggen, nemlig Inge-Marie.

Her er hvad hun skriver om sig selv:
"Jeg hedder Inge-Marie og er 21 år. Jeg begyndte at scrappe og lave kort i forbindelse med en tur til USA i 2011. Jeg har siden den tur være helt bidt af det. 
Jeg laver lidt af det hele og elsker at finde inspiration og tips på forskellige blogs på nettet. Både for at kunne lave det selv, men også for at komme med egne ideer ud fra andres. Jeg køber enten mine ting fra USA eller gennem scrapbutikker i DK".

I kan finde Inge-Marie's egen blog her: http://imksverden.blogspot.dk/

Første blog-indlæg er med et par virkelig skønne kort og Inge-Marie beskriver selv kortene sådan her:
"Jeg er VILD med tendensen med Washi tape! Jeg er begyndt at bruge det på alt, der i mellem også kort. Jeg har her lavet to kort hvor jeg har brugt det på to måder. Den ene er lavet helt simpelt (hvilket er min stil) og med tre forskellige washi tape."


"Det andet er lavet igen med forskellige slags tape, men så har jeg lagt en embosset baggrund ind. Jeg har brugt den som hedder Cuttlebug, som er fra samme sted som min skærer Cricut."


4 kommentarer:

 1. Super søde kort her Inger Marie, og fine farver og mønstre, du ahr brugt også. Den embossingfolder er også bare rigtig cool, og den kunne jeg godt se brugt til rigtig mange fede kort.

  SvarSlet
 2. Så flotte og enkle kort

  God eftermiddag

  SvarSlet
 3. Sikke nogle flotte CAS kort. Det sidste er jeg især vild med. Super flot embossingfolder.

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...