mandag den 28. juli 2014

Washi tape

Skrevet af: KarinaHadsten

Til Scrap i det jyske og til convention havde jeg en lille make and take på Hobbybodens stand, hvor vi lavede lidt forskellige embellishments og PL-kort med Washi tape.

Jeg har grupperet tingene på billederne herunder for at fremhæve en af de fordele jeg synes der er ved at bruge washi tapen på den måde. Nemlig at du nemt kan lave dine egne embellishments, som matcher.

Her er f.eks lavet nogle kort, papirklips og små flag med den samme ternede tape. Klemmen er lidt en snyder, da det er en anden slags tape, men stadig det lyserøde tema. På det ene af kortene er tapen skåret til i en taleboble. Tapen er i øvrigt smal, så på kortene er der sat 3 rækker tape ved siden af hindanden - man skal være påpasselig med at få mønstret til at passe. Nogle mønstre er nemmere end andre :)


Og her det blå tema. Her er der også lavet en knap. Det er bare en almindelig træ-knap, som er beklædt med washi tape. Samme princip med flere rækker tape for at dække knappen og igen skal mønstret passe.


Og så det brune tema. Her er sat en lille strimmel på de lange kant af et almindeligt tag. Det er kun fantasien der sætter grænser for hvor meget du kan få ud af din washi tape.

2 kommentarer:

  1. Super små ideer Karina, de er rigtig søde og fine.

    SvarSlet
  2. Husker dem godt :-)) de er så søde og en go ide

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...