lørdag den 15. maj 2010

Nellie Snellen Punches

Her er lige et par enkle kort at afslutte ugen på. Jeg ville gerne vise et par eksempler på kort der er rigtig søde men som kræver minimalt arbejde - enkelt men godt.
Det første er et gate fold. Det er 15 cm højt stykke karton og 29 cm bredt. Der er lavet en fold 7 cm inde fra hver side så der bliver et kvadratisk kort. Her er brugt det smukke og enkle Riddersholm design. Jeg har monteret to små brads med perler og lukket kortet med en stykke scrappers flos. Blomsten er lavet af tre dobbeltblade udstansede med et Nellie Snellen punch og sommerfugle med Martha Steward punch. Jeg brugte bagsiden af papiret til indersiden af kortet så det var så lyst at der kunne skrives på det. Blomsten er lavet af ikke mindre end 4 forskellige punches, dobbeltblade først, to forskellige størrelse blomster næst og til sidst en stamen til støvdragere. Prikken i midten er lavet med liquid pearls. Både blomsten og sommerfuglen er lavet med glimmermist.

Næste kort er klassisk 15X15 cm, samme papir men her to mere enkelte udgaver af blomsterne, kun de to bladede punch og den lille blomst fra Nellie snellen. En lille rhin sten i midten afslutter blomsten. Hertil en organza sløjfe og lidt rester i crystal swirls, jeg er blevet god til at dele dem i små dele til detaljer.Hvis du vil have mere inspiration til hvordan du kan bruge de mange lækre punches fra Nellie Snellen, så kig forbi http://www.nellies-choice.com/index.php?option=com_content&task=section&id=76&Itemid=469

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...