fredag den 3. december 2010

Grandmas Attic - TPC Studio, take two

Så blev det til endnu et vinter layout lavet med papiret fra TPC studio. Denne gang har jeg haft gang i 4 forskellige stykker, en til baggrund, den stribede bort, den brune bort med den udstansede kant og den nederste bort med den afrevne kant.
Alt er blevet givet en gang sværte i kanten, lige som billederne har fået et tur med sandpapir i kanten. Denne gang udover kanten på bordet så der kommer en lige raspet kant.
Titlen er lavet med vinyl thickers.
Langs en af samlingerne lodret er der sat en blondebort på i matchende farver, giver et lidt blødt præg på de mange skarpe kanter.

Også denne gang måtte jeg bruge en af de lækre tekstil labels. Du kan desværre ikke se det på billedet men de har en rigtig smuk blank overflade. Igen har jeg monteret det på karton for at give det tyngde.
Sidst men ikke mindst er der skrevet en lille ekstra kommentar med små stickers.

En anden detalje på layoutet er blomst og swirl. Blomsten består af 4 blomster i forskellige størrelser. De var oprindeligt hvide men de har fået to forskellige farver glimmermist, først den der hedder patina som dækker det hele, og derefter brunt som er blevet malet på med pensel.
Nedenunder blomsten ligger der en lille "kageserviet" lavet med die fra Marianne design.
Swirlen er lavet i chipboard der er pyntet med blad "guld" og herefter duppet med stempelsværte så chipboarden ikke skinner igennem som helt hvid.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...