søndag den 12. december 2010

Så er det lige ved at være nu det er nu !!

Lige ved at være nu? Jamen - der er da stadig 12 dage til juleaften, tænker du nok?

Men det er skam heller ikke juleaften jeg taler om - men derimod mine hjemmefabrikerede clear stamps, som lige om lidt er klar til at blive sat til salg!

Det har været et hestearbejde med at lave designs, fremstille negativfilm og producere selve stemplerne og forsøge at finjustere kvaliteten. Men nu mener jeg, at jeg er så langt, at jeg i løbet af i morgen, mandag d. 13. december vil sætte kollektionen til salg i webshoppen.

Egentlig startede det hele med, at jeg var begyndt at drømme om sådan en lille StampMaker maskine, så jeg kunne lave mine egne stempler til husbehov. Men idéen tog fart, og jeg blev på et tidspunkt enig med mig selv om, at jeg ligeså godt kunne dele mine designs med jer andre.
Så jeg købte i stedet en halvprofessionel maskine, og de sidste par uger har jeg så eksperimenteret mig frem til en serie på foreløbig 12 forskellige tekststempler.

Design Team'et har allerede fået en håndfuld hver at lege med og de var meget begejstrede for dem.
Da der er tale om delvis håndforabejdede stempler, så vil der kunne forekomme mindre uregelmæssigheder fra stempel til stempel - men det synes jeg bare er en charme ved dem, og det er måske netop derfor de passer så godt til den stil jeg ellers har i butikken ;-)

4 kommentarer:

 1. Skønt kort, og jeg er spændt på at se dine stempler :)

  SvarSlet
 2. flot kort og nu må jeg da forbi din webshop i morgen, for det lyder godt nok spændende.

  SvarSlet
 3. Dejligt kort og hvor er bliver det spændende med dine nye stempler. Kommer da helt klart tilbage i morgen.

  SvarSlet
 4. Skal da liiige et smut forbi, (igen) i morgen : )

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...