mandag den 27. december 2010

Mine bedste LO's 2010

Heidi (Angely) kom inde på Scrapsisters' forum med en opfordring til at vise en top 10 over ens egne layouts lavet i 2010.
Og så var det lige det gik op for mig, hvor få layouts jeg rent faktisk har fået lavet i løbet af året! Jeg har trods alt lavet flere end de ti jeg viser her (og størstedelen af dem har været digi-scrap, altså scrapbooking lavet på computeren) - men det er godt nok ikke mange LO's jeg har fået produceret...

Så 2010 har så absolut været et kort-år for mig, for jeg har massevis af kort at vælge imellem (og dem vil jeg vise her på bloggen i morgen).

Men skal jeg plukke de bedste layouts ud fra året der gik, så må det blive disse (vist i vilkårlig rækkefølge):

Digitalt LO med fotos af et par charmerende gamle byhuse i Kolding.

Moden hyld - fotograferet på en tur i den lillebitte skov bag Tranebjerg Kirke.
Digitalt layout lavet med et kit fra Cosmo Cricket.


Digitalt LO om geo-caching (skattejagt med GPS) i et gammelt damplokomotiv i Affi, hvor der var gemt en cache et sted indeni lokomotivet.


Digitalt LO med fotos fra borgen i Sirmione - her har jeg virkelig udnyttet digi-scrappens fordele ved at blende et af mine foto's ind i baggrundspapiret.


Digitalt LO om geo-caching i et mega-stort platantræ i byen Platano i Italien.


Digitalt LO med en række fotos af de meget farvestrålende frugt- og grøntboder i Bardolino, Italien. Sådan nogle opstillinger trygler jo nærmest om at blive fotograferet (og scrappet).


Frugt-layoutet og de tre LO's lige ovenover er alle lavet "on location" på den medbragte bærbare PC og upload'et til Scrapsisters' blog samme dag.

Det er nok derfor jeg er så glad for de layouts - fordi de er scrappet mens den italienske stemning stadig var omkring mig!

Fotos fra sommerferien 2010.
Digitalt layout lavet med et kit fra Cosmo Cricket.


Papir-layout med fotos fra Italien 2009.
Jeg elsker at scrappe de lidt 'skæve' ting, som også hører til sommerferien, f.eks. når Claus lige skal tjekke olien på bilen efter turen over Alperne med campingvognen på slæb.Papir LO med fotos fra Monte Baldo.

Vi troede simpelthen at det var løgn, da vi så at der stadig lå sne i 1700 meters højde, så Claus måtte da lige hen og røre ved det. Hvidt var det godt nok ikke længere - men det var der!Digi-LO med fotos af de to katte vi havde i vinteren 2009/2010 - imellemtiden er den lille sort forsvundet...
Men jeg kan rigtig godt lide billedserien af kattene der sloges i sneen - billederne fortæller deres egen historie, fremfor hvis jeg havde valgt at scrappe nogle få billeder og skrive resten i teksten.


5 kommentarer:

 1. De er også bare så flotte , med nogle utrolige smukke foto's du har brugt

  Ha en fortsat god jul

  SvarSlet
 2. Hvor er de flotte. Engang kunne jeg også godt tænke mig at lære at digi-scrappe.

  SvarSlet
 3. Kanonflotte.!
  Du gør virkelig, at jeg ville ønske, at jeg kunne Digi scrappe.
  Godt nytår.

  SvarSlet
 4. Hvor er de alle super lækre - og meget, meget forskellige...

  SvarSlet
 5. Super flotte og skønne digi layouts.
  Rigitg godt nytår til dig og din familie

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...